Telefoonweg 131 6711 NB Ede

€ 45.000 /jr

Omschrijving

Algemeen
Het betreft hier ca. 439 m2 v.v.o. winkelruimte op de begane grond welke gelegen is op een uitstekende zichtlocatie aan de rand van het centrum. De Telefoonweg is een van de belangrijkste verkeersaders van Ede centrum. Het representatieve winkelpand heeft een royale glaspui die bijdraagt aan unieke etaleermogelijkheden. De ruimte is hierdoor uitstekend geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden. Kortom: hét visitekaartje voor uw bedrijf!

Met de Hoogvliet en de Kwantum als buurman mag met recht gesproken worden over een uitstekende locatie waar vele passanten dagelijks de winkel passeren.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer:
Op korte afstand is NS-station Ede-Centrum gelegen. Tegenover het pand bevindt zich een bushalte waardoor de bereikbaarheid uitstekend te noemen is.

Auto:
De op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag-Oberhausen) zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Ook de Rijksweg A30, met snelle aansluiting op zowel de A12 als de A1 (Amsterdam-Enschede), is binnen 5 minuten eenvoudig te bereiken.

Parkeren
Er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving, zoals bijvoorbeeld in ondergelegen parkeergarage “Q-Park De Halte” (eerste uur gratis!).

Vloeroppervlakte
De vloeroppervlakte bedraag ca. 439 m2 v.v.o. op de begane grond.

Opleveringsniveau
In de huidige staat.

Huurprijs
EUR 45.000,-- per jaar, exclusief BTW.

Energieverbruik
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de nutsbedrijven.

BTW
Uitgangspunt is BTW belaste verhuur, derhalve dienen vanuit de betrokken ruimtes voor meer dan 90% met BTW belaste prestaties blijvend te worden verricht.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform het CPI - alle huishoudens (2015 =100), vastgesteld door CBS.

Betaling
Huurbetaling en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie tof waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel voor de onroerende zaken (conform model verhuurder) met de hierbij behorende algemene bepalingen.

Informatie huurkandidaat
Graag ontvangen wij een uittreksel uit het Handelsregister van de kamer van koophandel en een recente kredietinformatie.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerende goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens, derhalve kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Ook aan de plattegronden en impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2011

Oppervlakten

Oppervlakte
439 m²
Verkoopvloeroppervlakte
439 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Telefoonweg 131

€ 45.000 /jr