Geldersestraat 68 4191 BD Geldermalsen

€ 1.750 /mnd

Omschrijving

In het verlengde van de hoofdwinkelstraat midden in het centrum van het dorp Geldermalsen ligt deze WINKEL - STUDIO met kantoor en berging van totaal circa 180 m2.
De huidige winkelruimte van circa 66 m² heeft een frontbreedte van ruim 8 meter waarvan ongeveer 4,5 meter als etalage is ingericht. De glazen entree geeft de winkelruimte een open en toegankelijk karakter en zorgt voor veel licht. Naast het huidige gebruik als winkelruimte met achtergelegen kantoorruimte is dit object tevens uitermate geschikt als STUDIO-, TRAININGS-, INSTRUCTIE- met bijbehoren opslagruimte.

In de directe omgeving is een divers winkelaanbod en een aantal landelijk opererende filialen zoals HEMA, Trekpleister, Etos, Kruidvat, Bruna, Blokker, Lidl en AH. De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan door samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ongeveer 10.173 hectare, één van de grootste gemeenten van de West-Betuwe. De gemeente heeft in totaal ongeveer 26.300 inwoners. Zij wonen verspreid over elf dorpen. In de directe omgeving van deze winkelruimte is een diversiteit van middenstand gevestigd.

De indeling is als volgt:
Winkelruimte met etalage van totaal circa 66 m². Vanuit de winkelruimte zijn een tweetal kantoren, een toilet en een berging bereikbaar. Achter de kantoren is een multifunctionele ruimte van circa 60 m² aanwezig.

Van dit object is een meetrapport aanwezig conform de branchebrede NVM cs meetinstructie op basis van de NEN 2580:2007 NL. De opgegeven oppervlakten en inhoud zijn gebaseerd op dit meetrapport.

Huurprijs: € 1.750,-- per maand excl. BTW/servicekosten en gas, water en electra

Huurvoorwaarden:
Oplevering: In overleg.
Huurtermijn: In overleg
Huurovereenkomst: Conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door de Raad van Onroerende zaken, op te vragen bij ons kantoor.
Bankgarantie: 2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Verkoopvloeroppervlakte
66 m²
Breedte gevel
8,4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geldersestraat 68

€ 1.750 /mnd