Passage 9 6161 ER Geleen

€ 800 /mnd

Omschrijving

CENTRUM LOCATIE
Passage 9 Geleen| Veelzijdige commerciële ruimte

Algemeen
Het betreft hier een winkelruimte met een B.V.O. van circa 242 m² met een frontbreedte van circa 7 meter waardoor er lichtinval is en ruime etalagemogelijkheden ontstaan. Het geheel biedt veel ruimte en kan voor meerdere doeleinden ingezet worden. De ruimte is voorzien van toilet, pantry, gladde vloer, gladde muren, systeemplafond met verlichting en verwarming. Afwerking van de ruimte kan naar eigen inzicht uitgevoerd worden en zal gemoderniseerd moeten worden.

Metrage:
Begane grond: Ca. 110 m²
Souterrain: Ca. 132 m² onderkelderd.

Totaal: Ca. 242 m²

Huurprijs
EUR 9.600,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren
Voldoende (betaald) parkeermogelijkheden in winkelgebied en aan de Rijksweg-Centrum.

Energielabel
Energielabel C Geldig tot 02-09-2026.

Ligging
Gelegen op gunstige locatie in het centrum van Geleen. In de Passage zijn diverse succesvolle winkelformules actief. De Passage staat via de Rijksweg-Centrum en de Salmstraat in verbinding met het winkelhart van Geleen.
Geleen beschikt over een veelzijdig winkelhart, zo wisselen landelijk opererende ketens zich af met uitstekende lokale middenstand. Voorts staat de horeca bekend als uitstekend en divers. Het object is gelegen op korte afstand van bekende winkelketens als Wibra, Zeeman, Blokker, Jan Linders, Bristol, Xenos, New Yorker, Bakkerij Bart, Van Haren en Bruna.

Bereikbaarheid
Geleen, gelegen naast de A2, kent hiermede een goede bereikbaarheid per auto. Daarnaast beschikt Geleen over een NS-station waar zowel lokale stoptreinen alsook de landelijke intercity's halt houden.

Bestemming
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Geleen Centrum', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum - 1' waaronder mogelijk detailhandel, horeca, zakelijke dienstverlening. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 800 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
242 m²
Verkoopvloeroppervlakte
242 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
194 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en stationslocatie
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Passage 9

€ 800 /mnd