Anjelierstraat 6 6163 CK Geleen

€ 3.750 /mnd € 450.000 k.k.

Omschrijving

In de wijk Lindenheuvel gelegen winkelruimte/her-ontwikkel locatie met zeer ruim buitenterrein. Het pand is gelegen in een winkelstraat met gratis parkeergelegenheid.

LOCATIE
Gelegen in de wijk Lindenheuvel, op steenworp afstand van winkels zoals het kruidvat, de Aldi, Jumbo-supermarkt, een apotheek en diverse andere kleiner speciaalzaken. Geleen is zeer goed bereikbaar door haar directe ligging aan diverse snelwegen richting Maastricht, Heerlen, Roermond, Aken en Luik.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een enkelbestemming 'detailhandel' voor dit object. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is voorzien van een entree met dubbele schuifdeuren en ruime raampartijen. De 15 meter frontbreedte geeft veel licht aan de voorzijde van de winkel. Er bevindt zich tevens een magazijnruimte met een toiletgroep aan de achterzijde van het pand. De zij-ingang komt uit op de buitenruimte /parkeerplaats. De winkelruimte biedt diverse mogelijkheden waaronder bijv. een fietsenzaak of als ontwikkelingslocatie voor bijv. studio's.

BUITENRUIMTE
Via de naastgelegen weg is de toegang tot het zeer ruime achtergelegen parkeerterrein alwaar diverse auto's geparkeerd kunnen worden.

KENMERKEN
- elektrische entreedeuren;
- tegelvloer;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- airco-installatie;
- magazijn met pantry;
- dubbele toiletgroep;
- eigen parkeerplaatsen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 450.000 kosten koper
Huurprijs
€ 3.750 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
730 m²
Verkoopvloeroppervlakte
730 m²
Breedte gevel
15 m
Perceel
2.941 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Anjelierstraat 6

€ 3.750 /mnd € 450.000 k.k.