Kleiweg 57 2801 GC Gouda

€ 90.000 /jr

Omschrijving

Kleiweg 57, 59, 65 + Kleiwegstraat 1

Omschrijving
Winkelpand met een totale vloeroppervlakte van circa 545 m2, verdeeld over circa 416 m2 winkelruimte op de begane grond, circa 65 m2 kantine + opslagruimte op de 1e verdieping en een royale bergruimte op de 2e verdieping van 64 m2. Gelegen op een toplocatie aan de Kleiweg / hoek Kleiwegstraat. Vanwege de fraaie ligging op de hoek, perfecte zichtlocatie & etalage ruimte. Het winkel pand betreft een hoekwinkelpand aan de Kleiweg/Kleiwegstraat. Eventuele deelverhuur vanaf 100 m2 behoort ook tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand en het treinstation bevindt zich eveneens op loopafstand. Parkeren is (betaald) mogelijk aan de Herpstraat/Nieuwehaven en in de directe omgeving dan wel overdekt in Q-Park Bolwerk, Stations garage, Garage Nieuwe Markt Passage of openbaar op parkeerterrein Klein Amerika of Schouwburgplein.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden en/of publieksgerichte dienstverlening.
Bestemming = centrumdoeleinden Centrum-1.

Oppervlakte:
Het bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 545 m².

Oplevering:
In overleg, per 15 september 2023.

Opleveringsniveau:
In overleg.

Huurprijs:
€ 90.000,- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters en dient derhalve zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende nutsbedrijven. Jaarlijkse keuringen van de reeds aanwezige installaties zijn tevens voor rekening huurder.
Bij deelverhuur zijn er wel servicekosten van toepassing.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Gouda
Sectie: B
Nummers: 545, 1908, 3145.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
545 m² (in units vanaf 100 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
545 m²
Breedte gevel
13,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kleiweg 57

€ 90.000 /jr