Saroleastraat 6 6411 LT Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR Saroleastraat 6 - Bongerd 2 | Heerlen

Courante commerciële ruimte op de begane grond

Top (hoek)locatie hoofdwinkelstraat | ca. 245 m²

OBJECT
In een van de meest iconische panden van Heerlen wordt deze courante winkelruimte te huur aangeboden. Het geheel is geschikt voor diverse vormen van gebruik. Naast detailhandel zijn er gebruiksmogelijkheden onder meer op het vlak van dienstverlening en horeca. Het rijks monumentale object (Bongerd 2) is ontworpen volgens architectuurstroming “de Stijl”. Kenmerkend zijn abstracte en geometrische vormen (zoals vlakken, rechte lijnen en rechte hoeken) en het gebruik van primaire kleuren (met name rood). Voor wat betreft de te huren ruimte (op de begane grond) kenmerkt het geheel zich door grote raampartijen welke uitkijken op de Saroleastraat en de Bongerd, courante ruimten / indeling en gemakkelijk te creëren indeling, een hoofdentree en een zijingang bijvoorbeeld voor bevoorrading en laden/lossen. In totaal meet de begane grond circa 245 m². Extra (opslag)ruimte is eventueel optioneel bij te huren. Verder beschikking over een pantry, toilet, verwarming / verkoeling, nette wand – en vloerafwerking en verlichtingsarmaturen.

LIGGING
Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen en omgeven door soortgelijke goede winkelstand. De winkelstand in de Saroleastraat is absoluut top en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens op het gebied van kleding, schoenen en verzorging. Het geheel is gesitueerd op de hoek Saroleastraat / Bongerd en ligt naast TKMaxx en tegenover Douglas, McDonalds, van Haren, Muziekhuis Arons en H&M met een gemiddelde passantenstroom van circa 21.500 passanten (gemiddelde zaterdag).
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een directe afrit/aansluiting op de stadsautoweg N281 welke direct aansluit op de autosnelwegen A76 en A79. Het geheel is gelegen op korte afstand van bushaltes, het NS station Heerlen/Maankwartier, het Corio Center en het Pancratiusplein met horeca.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 245 m²

PARKEREN
In de nabije omgeving van het kernwinkelgebied bevinden zich diverse parkeergarages.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan City-West', vastgesteld op 12 januari 1993. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrumvoorzieningen en/of Wonen'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Op aanvraag. Het object wordt vrij van BTW verhuurd.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar.

VERLENGINGSTERMIJN
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), model september 2012.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921

Oppervlakten

Oppervlakte
242 m²
Verkoopvloeroppervlakte
242 m²
Breedte gevel
27 m
Perceel
101 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Saroleastraat 6

Huurprijs op aanvraag