Promenade 55 6411 JC Heerlen

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

TE HUUR | PROMENADE 55 | HEERLEN CENTRUM

Aan een van dé retail-assen van Heerlen (Promenade), op een mooie hoek (kruising Honigmannstraat), een commerciële ruimte (verdeeld over twee bouwlagen), te aanvaarden als ware het zijnde casco.

De begane grond bestaat uit ca. 77 m² en met een vaste dubbele trap naar beneden is het souterrain (ca. 77 m²) te bereiken welke ook als commerciële ruimte of als kantoor gebruikt kan worden.

Door de grote raampartijen rondom is er veel daglichttoetreding. Door de hoekopstelling is ook veel ruimte voor showroom/etalage.

De commerciële ruimte is momenteel voorzien van inbouwarmaturen, meubilair, showroom/etalages, vloerbedekking, rolluiken en installaties.

Ondernemers wees alert! Deze locatie ligt 5 meter verwijderd van het nieuw te bouwen Hogeschool Zuyd complex aan de Promenade/Geleenstraat, straks goed voor ca. 5.250 studenten en ca. 1.000 medewerkers. Een magneet voor het centrum van Heerlen. Huren van deze unit is het innemen van ‘poleposition’ t.o.v. deze aanstaande ontwikkeling.

Aan de overzijde vordert de bouw van het Promenadepark, dé nieuwe woonlocatie van hartje stad. Hier worden honderden nieuwe woningen op afzienbare tijd opgeleverd. Sowieso ontstaan er in Heerlen centrum de komende tijd veel nieuwe woningen.

Een one-stop-shop formule, en kleine stadswinkel togo, daghorecazaak zijn allen ideeën die in hoge mate kans van slagen hebben op deze locatie.

Basiskenmerken:
•Adres: Promenade 55, 6411 JC Heerlen
•Bouwjaar: 1953 (het complex ondergaat de komende tijd een complete metamorfose)
•Gebruik: Detailhandel, horeca, kantoor
•Oppervlakte: ca. 154 m²
•Huurprijs: € 2.250,- per maand exclusief BTW
•Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk

Locatie:
Het object is middenin het Heerlense centrum gelegen. Diverse uitvalswegen richting het snelwegennet rond Parkstad Limburg zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid is verder enorm verbeterd met de aanleg van de nieuwe Buitenring.
De binnenstad van Heerlen vormt het koopcentrum van de regio| Parkstad met ca. 240.000 inwoners. Verder telt Heerlen zelf ca. 87.000 inwoners (bron: CBS). Daarnaast zorgt de woonboulevard voor een grote passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Dit maakt Heerlen tot een kernwinkelgebied met volop kansen voor ondernemers.
Heerlen beschikt over enkele zakelijke dienstverleners, zorginstellingen, enkele hotels en een groot stadspark.

Bereikbaarheid:
Per auto: Vanaf de A76 is het object binnen 4 minuten te bereiken.
Per openbaar vervoer: Busverbindingen richting Heerlen Station stoppen binnen loopafstand.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Souterrain - multifunctionele ruimte - ca. 77 m²
Begane Grond – commerciële ruimte -ca. 77 m²
Totaal ca. 154 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn geen parkeerplaatsen gesitueerd. In de directe nabijheid zijn meerdere grote parkeerhuizen aanwezig (Geleenstraat, Burg van Grunsvenplein, Corio center)

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´CityplanHeerlen´ bestemd als ´Enkelbestemming Centrum´.
Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Herinrichting Promenade II Heerlen:
Het definitief ontwerp voor zowel Promenade II als het Schinkelplantsoen is op 10 januari 2023 door het college vastgesteld. Zo wordt dit jaar Promenade II omgetoverd tot een aantrekkelijke groene oase. Met onder meer bloemen en (klim)planten, sierheesters, bomen, een wadi met bruggetjes en zitjes. Qua ontwerp sluit Promenade II aan op het nieuwe Burgemeester Van Grunsvenplein. Verderop in deze vermelding treft u enkele visuals van deze vernieuwingsslag.

Huurgegevens:
•Huurprijs: € 2.250,- per maand.
•Huurtermijn: in overleg.
•Huurbetaling: Per maand vooruit.
•Btw: Btw is niet van toepassing.
•Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
•Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters (elektriciteit) die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier. Verder is er de mogelijkheid om aangesloten te worden op de stadsverwarming van Heerlen.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakten

Oppervlakte
154 m²
Verkoopvloeroppervlakte
154 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Promenade 55

€ 2.250 /mnd