Saroleastraat 45 6411 LR Heerlen

€ 5.000 /mnd

Omschrijving

TE HUUR | SAROLEASTRAAT 45 | HEERLEN CENTRUM

Aan dé winkelstraat van Heerlen mogen wij u deze excentrieke commerciële unit aanbieden.

De commerciële ruimte is niet alleen gunstig gelegen, maar biedt ook een zee aan ruimte en natuurlijk daglicht. Met een royaal vloeroppervlak kunnen ondernemers hun creatieve visie de vrije loop laten en een indrukwekkende winkelomgeving creëren. Het overvloedige daglicht dat door de grote lichtstraat naar binnen stroomt, geeft de ruimte een warme en uitnodigende sfeer.

Het object bestaat uit een ruime pui met grote raampartijen en dubbele inloopdeur. In de huidige indeling is het kassagedeelte in het midden van de ruimte gesitueerd. Verder is er achteraan nog een ruim verkoopgedeelte, hoogwaardige paskamers en opslagruimte. Een en ander kan gemakkelijk aangepast worden. Met een stijlvolle trap bereikt u de eerste etage. Momenteel is hier het personeel gedeelte waaronder kantine en kantoren gevestigd en daarnaast ook een deel opslagruimte. De eerste etage transformeren naar winkelruimte is uiteraard ook mogelijk.

Het opleveringsniveau betreft een winkeltechnisch, hoogwaardige en instapklare ruimte. Inbouwarmaturen, muziekinstallatie, kassameubel, paskamerinrichting, kasten en stellingen zijn enkele aanwezige voorzieningen. Het object is opgebouwd uit traditionele bouw met staal, steen en hout. De ruimte wordt gekenmerkt door een markante houten dakconstructie met stalen spanten.

Neem contact op met ons kantoor en laat u verassen door dit object.

BASISKENMERKEN

Adres: Saroleastraat 45, 6411 LR Heerlen
Bouwjaar: 1923
Gebruik: Detailhandel, dienstverlening, horeca
Oppervlakte: ca. 500 m²
Huurprijs: € 5.000,- per maand exclusief BTW
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk

LOCATIE

Door de optimale situering tussen de Promenade, “Corio Center” en het stationgebied c.q. Maankwartier vormt dit stukje Saroleastraat sinds jaar en dag beste winkelstand van Heerlen.Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’. Deze veelzijdige, deels verstedelijkte regio, telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners. In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet Retail centrum. Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelweg A76 en de A79, alsmede de aansluiting op de Heerlense Ringweg. Op korte afstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen CS/Maankwartier, het Corio Center, de Bongerd en het gezellige Pancratiusplein (horeca).

OBJECTINFORMATIE

Het gebouw bestaat uit:Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond – commerciële ruimte - ca. 332 m²
Eerste verdieping – kantoren/opslag - ca. 69 m²
Tweede verdieping - opslag - ca. 50 m²
Derde verdieping - opslag - ca. 50 m²
Totaal ca. 500 m²

Parkeren:
In het rond het centrum zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden gesitueerd. Onder meer liggen er parkeergarages in het Corio Center, het Raadhuis/Geleenstraat, de Schouwburg en aan de Putgraaf.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Cityplan Heerlen´ bestemd als ´Centrum´ met de aanduidingen:
- detailhandel;
- dienstverlening – commercieel;
- horeca categorie 1 – daghoreca.
Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

HUURGEGEVENS

Huurprijs: € 5.000,- per maand.
Huurtermijn: in overleg.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.000 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m²
Verkoopvloeroppervlakte
332 m²
Breedte gevel
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Saroleastraat 45

€ 5.000 /mnd