Elzaspassage 47 5701 RW Helmond

€ 56.000 /jr

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. De Elzas Passage vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Xenos, Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Jack & Jones, So Low, Vero Moda, VILA ,Van Uffelen Mode et cetera.

Object
Door de verhuizing van Jack&Jones binnen de Elzas Passage komt de huidige winkelruimte beschikbaar. De unit beschikt op de begane grond over een oppervlakte van circa 166 m² en heeft een eerste etage van circa 166 m². De winkel heeft een front van ongeveer 8 meter en is oa gelegen naast de recent geopende Xenos.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Het door vertrekkend huurder aangebrachte vloer-, wand- en systeemplafond met inbouwspots, pui met rolluik, airco en toilet-/pantry-opstelling op de eerste etage, worden 'om niet' overgedragen aan opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is de Elzas Passage te bereiken.

Overig
In nader overleg te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 56.000 per jaar
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
166 m²
Verkoopvloeroppervlakte
166 m²
Breedte gevel
8 m
Perceel
1.250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,91

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Elzaspassage 47

€ 56.000 /jr