Sophiapromenade 80 3344 PM Hendrik-Ido-Ambacht

€ 225 /m²/jaar

Omschrijving

Deze winkelruimte, gelegen aan de Sophiapromenade 80 in Hendrik-Ido-Ambacht, staat momenteel te huur en biedt een oppervlakte van 200 m2 met een frontbreedte van ca. 8 meter. De locatie is geïntegreerd in het alom bekende winkelcentrum "Hoogambacht", dat al geruime tijd een gevestigde naam is in de regio. Hier vinden we gevestigde winkelketens zoals Albert Heijn, Dirk, Kruidvat, Primera en Verhage.

Een aanzienlijk voordeel van deze locatie is de toegang tot een gratis parkeergarage onder het complex, wat de bereikbaarheid voor klanten aanzienlijk vergemakkelijkt en het aantal potentiële klanten verhoogt.

De winkelruimte wordt casco opgeleverd, waardoor huurders de vrijheid hebben om de ruimte naar eigen wens in te richten en aan te passen. Of het nu gaat om een boetiek, restaurant, elektronicawinkel of een ander type detailhandel, deze ruimte biedt een aanpasbare basis voor diverse bedrijfsdoeleinden.

In samenvatting biedt deze winkelruimte aan de Sophiapromenade 80 in Hendrik-Ido-Ambacht een uitgelezen kans voor ondernemers om een eigen winkel op te zetten op een prominente locatie, met uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Voor verdere informatie of om een bezichtiging te plannen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Bouwaard/algemeen:
- betonvloeren;
- opbouw betonconstructie;
- aluminium puien met isolerende beglazing;
- betonnen bouwkundig plafond;
- casco oplevering met meterkast.

Huurprijs:
€ 225,- per m² per jaar exclusief servicekosten exclusief BTW.

Servicekosten:
Per jaar wordt € 27,- per m² exclusief BTW in rekening gebracht als voorschot op onderstaande leveringen en diensten:

Installaties en gemeenschappelijke voorzieningen:
Mechanische ventilatie; personen-goederenlift; roltrappen en rolbanen; verlichtingsinstallaties van de gemeenschappelijke ruimten alsmede parkeergarage waaronder vervanging van lampen; geluidsinstallatie; hydrofoor- en sanitair installatie; gesloten televisiecircuit (incl. monitoren); sprinkler installatie/rook detectie- en brandmeldinstallaties en brandhaspels, brandblusapparaten; automatische schuifdeuren; rolhekken; vuil-comprimeer installatie en vuilcontainers; signaleringstableau; zuilen, borden, lichtbakken enz. t.b.v. informatie, reclame en bewegwijzering; openbare toiletten, openbare telefooncellen; groenvoorziening; aankleding meubilair algemene ruimten alsmede parkeergarage; feestverlichting, vlaggen e.d.; centrale antenne c.q. kabeltelevisieaansluiting.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Schoonmaken:
Het schoonhouden van alle gemeenschappelijke ruimten alsmede parkeergarage, waaronder begrepen de beglazing; het schoonhouden van de gevelbeglazing voor zover deze niet bereikbaar is voor de individuele huurders; het jaarlijks vegen van de rookkanalen en ventilatiekanalen en het schoonmaken van de goten.

Leveringen en onderhoud:
Warmtelevering/gekoeld waterleveringssysteem; levering van brandstof en van overige energie (stroomverbruik, water e.d.) t.b.v. alle gemeenschappelijke installaties en voorzieningen, waaronder begrepen eventuele warmtemeters; controle, eventuele keuring, bediening, het opheffen van storingen en het onderhoud van alle gemeenschappelijke installaties en voorzieningen. Een of meerdere medewerker(s) voor secretariaat en administratie: gemeenschappelijke reclame, evenementen en activiteiten, materialen etc..

Diversen:
Het vervangen van gebroken glasruiten e.d. in de gemeenschappelijke ruimten alsmede parkeergarage, dan wel een glasverzekering; toezichthouder/bewaking; de op de voren omschreven diensten en/of voorzieningen drukkende beheers- en administratiekosten.

Promotiekosten:
Per jaar wordt € 10,- per m² exclusief BTW als promotiebijdrage in rekening gebracht.

Vuilafvoer:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afvoeren van huisvuil en emballagemateriaal. De daaraan verbonden stortrechten vanuit de vuilcomprimeerinstallatie komen voor rekening van huurder.

Huurperiode:
Bij voorkeur 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in december 2022 met bijbehorende Algemene Bepalingen op 19 december 2022 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 2022/35.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.
085-0406201

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 27 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²
Breedte gevel
8 m
Perceel
5.000 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Volgerlanden-West, Hendrik-Ido-Ambacht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sophiapromenade 80

€ 225 /m²/jaar