Gedempte Turfhaven 48 1621 HG Hoorn (NH)

€ 1.995 /mnd

Omschrijving

Op een fantastische locatie in het hart van de bruisende binnenstad van Hoorn met breed aanbod van winkels en horeca, treft u dit ruime bedrijfspand aan. Het bedrijfspand is voorzien van een lichte ruimte welke de beschikking geeft tot een keukenblok, tweede ruimte, inpandige berging en eigen toiletruimte. Op korte loopafstand van de bedrijfsruimte treft u o.a. het treinstation van Hoorn en het nieuw aangelegde stadsstrand. Daarnaast is Hoorn gelegen nabij de Rijksweg A7 met een goede ontsluiting richting Amsterdam.

Begane grond: VVO 105 m2

Indeling
Begane grond:
Entree, winkelruimte met veel lichtinval ter grootte van 77m2, doorloop naar de hal welke toegang geeft tot een eigen toiletruimte met douche voorziening, keuken met simpel keukenblok, tweede ruimte, inpandige ruimte.

let op! Op de foto's kunt u zien dat er een houten schot staat na de entree. Dit schot is geplaatst voor de verbouwing welke inmiddels is afgerond. De volledige voorpui is gerenoveerd. Dit schot wordt nog verwijderd.

Totale huurprijs: € 1.995,00 per maand excl. BTW.

Aanvaarding:
In overleg

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: ‘Binnenstad‘, vastgesteld bij Raadsbesluit van 2 februari 2011.

Op grond van artikel 7 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: ‘Centrum -1‘ met als dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie en 'waarde – Beschermd stadsgezicht.

De voor 'Centrum – 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. gebouwen ten behoeve van:

1. detailhandel, niet zijnde grootschalige detailhandel in voedings- en genotmiddelen;
2. detailhandel, met inbegrip van grootschalige detailhandel in voedings- en genotmiddelen ter plaatse van de aanduiding ‘supermarkt’;

met dien verstande dat de bewinkeling niet aan het Achterom en de Korte Achterstraat mag plaatsvinden;

3. culturele voorzieningen;
4. horecabedrijven categorie 1 en 2, voorzover deze per gebied dat ter plaatse is voorzien van de aanduiding ‘specifieke vorm van horeca - horecagebied’ met bijbehorende letteraanduiding corresponderen met de categorieën en het aantal horecapanden van de in bijlage 2 opgenomen tabellen dan wel, indien geen horecagebied is aangegeven:
- horecabedrijven categorie 1.3, 2.2 en/of 2.3, ter plaatse van de aanduiding ‘horeca van categorie 1.3’;
- horecabedrijven categorie 2.1, 2.2 en/of 2.3, ter plaatse van de aanduiding ‘horeca van categorie 2.1’;
- horecabedrijven categorie 2.2 en/of 2.3, ter plaatse van de aanduiding ‘horeca van categorie 2.2’;
5. horecabedrijven categorie 3;
6. woningen, voorzover het de tweede en hogere bouwlagen betreft, tenzij in de bestaande situatie in de eerste bouwlaag wordt gewoond, in welk geval wonen in de eerste bouwlaag is toegestaan;

b. tuinen, erven en terreinen;

met de daarbijbehorende:

c. wegen en paden;
d. parkeervoorzieningen;
e. nutsvoorzieningen;
f. bouw­werken, geen gebouwen zijnde;

waarbij het behoud van de in bijlage 4 en 5 van de toelichting aangegeven cultuurhistorische en ruimtelijke waarden van het beschermd stadsgezicht uitgangspunt is.

Bovengenoemde gegevens zijn verkregen via de website omgevingswet.overheid.nl op 16 januari 2024. Voor meer informatie aangaande de bestemming verwijzen wij u naar bovengenoemde website. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoorn.

7. 2.Bouwregels

Indexering:
Jaarlijks op 1 januari op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) met dien verstande dat het in artikel 17.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar “2006=100” voor het prijsindexcijfer wordt gewijzigd in “2015=100”.

Model overeenkomst:
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Huurtermijn:
Voorkeur: Contractduur van 5 jaar plus 5 jaar.

Voorwaarden:
Alle door Pinedo Makelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. Een kandidaat huurder heeft een eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, kan de realiteit hier vanaf wijken. Aan deze advertentie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Heb je na het lezen van deze informatie interesse? Kom gerust een kijkje nemen!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.995 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
105 m² (in units vanaf 77 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
77 m²
Perceel
136 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gedempte Turfhaven 48

€ 1.995 /mnd