Haarlemmerstraat 165 B 2312 DP Leiden

€ 80.000 /jr

Omschrijving

Optimale zichtbaarheid op een uitstekende locatie in de prominente Haarlemmerstraat, het winkelwalhalla van Leiden. Het brede front met een pui die grotendeels bestaat uit glas zorgt voor zeer goede presentatiemogelijkheden van uw producten en trekken het winkelend publiek direct naar binnen.

De winkelruimte heeft een oppervlak van ca. 220 m², volledig gesitueerd op de begane grond. De mogelijkheid bestaat om de winkel te combineren met Haarlemmerstraat 165 waardoor een totaal winkeloppervlak van ca. 305 m² ontstaat met een uitzonderlijke frontbreedte van maar liefst 20 meter.

Locatie
De winkelruimte is gelegen op een toplocatie in de Haarlemmerstraat tussen verschillende aansprekende en succesvolle (mode)ketens. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer door de ligging op loopafstand van Leiden Centraal Station. Bovendien goed bereikbaar per auto met zeer goede parkeermogelijkheden o.a. in de nabijgelegen ‘Haarlemmerstraat’ parkeergarage.

Oppervlak
Ca. 220 m² winkelruimte, gelegen op de begane grond. De winkelruimte kan gecombineerd worden met Haarlemmerstraat 165, waardoor een totaal metrage van ca. 305 m² ontstaat.

Wijze van oplevering
De winkelruimte wordt casco verhuurd. Huurder mag ‘om niet’ gebruik maken van het (eventueel) aanwezige inbouwpakket en installaties, echter onderhoud, vervanging en reparaties van het inbouwpakket en de installaties zijn voor rekening en risico van huurder.

Bestemming/gebruik
‘Centrum’, zie bijlage. Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Leiden.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 80.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + (telkens) 5 verlengingsjaren

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
In de nabije omgeving bevinden zich verschillende parkeergelegenheden, zoals de ‘Haarlemmerstraat’ parkeergarage en het parkeerterrein aan de Haagweg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1428

Oppervlakten

Oppervlakte
220 m²
Verkoopvloeroppervlakte
220 m²
Breedte gevel
9,1 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haarlemmerstraat 165 B

€ 80.000 /jr