Hoogbrugstraat 2 6221 CR Maastricht

€ 1.550 /mnd

Omschrijving

Prima gelegen in het trendy Wyck, op de hoek van de Hoogbrugstraat en de Lage Barakken, is deze bedrijfsruimte met mogelijkheid tot bovenwoning. Dankzij de hoekligging en de grote raampartijen heeft dit pand een aanzienlijke attentiewaarde; een absolute meerwaarde voor ieder bedrijf!

De begane grond biedt ca. 60 m² casco winkel- of kantoorruimte met opslagruimte en toilet. Tevens is hier de toegang naar het souterrain (ca. 50 m²).
De eerste etage (ca. 60 m²) kan eveneens uitstekend dienst doen als bedrijfsruimte, maar kan met een kleine aanpassing ook een prima woonruimte zijn. Deze etage beschikt reeds over douche en toilet en biedt voldoende ruimte tot het plaatsen van een keuken. Zodoende bestaat hier de keuze uit of 120 m² kantoor-/bedrijfsruimte, of kan dit (behoudens toestemming gemeente) een prima combinatie van werken en wonen vormen.

LIGGING
Het geliefde Wyck, waar trendy en monumentaal uitstekend samengaan, ligt via de eeuwenoude Sint Servaasbrug op wandelafstand van de historische binnenstad van Maastricht. Wyck biedt een heerlijke melange van authentieke winkeltjes, kunstgalerijen en horeca. De bereikbaarheid is optimaal; zowel met eigen als met het openbaar vervoer. Het NS- en busstation zijn letterlijk om de hoek gelegen.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur (Hoogbrugplein) en in de directe nabijheid van het pand (openbaar, betaald en de Q-Parkgarage op loopafstand). Daarbij bestaat de mogelijkheid tot huur van aanvullende parkeerplaatsen in een privé-parking tegenover het pand.

BESTEMMING:
Centrum (art.4): nieuwvestiging van o.a. detailhandel, dienstverlening en kantoren met baliefunctie is op de begane grond toegestaan en op de etage is nieuwvestiging via afwijking mogelijk. Huurders dienen hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan en zijn zelf verantwoordelijk voor de vereiste gebruiksvergunningen.

HUURPRIJS
€ 1.550,- per maand, exclusief BTW en voorschot voor gebruik van energie en water (€ 295,- per maand).

BEZICHTIGING
Op afspraak mogelijk.

Deze informatie is door ons met zorg samengesteld, echter hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid ervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.550 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1642

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
17 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogbrugstraat 2

€ 1.550 /mnd