Masadastraat 53-63 6222 DZ Maastricht

€ 1.150 /mnd

Omschrijving

De buurten Limmel en Nazareth in Maastricht krijgen een nieuw, levendig hart. Hoolhoes! Dit nieuwe centrum omvat nieuwe winkels, appartementen en woningen. Het plan voorziet in een concentratie van commerciële voorzieningen en een toevoeging van een full service Jan Linders supermarkt. Daarnaast is in totaal nog ca. 500 m² aan overig winkel- en commerciële ruimten beschikbaar. Deze ruimten zijn in units beschikbaar vanaf een grootte van ca. 83 m² bvo.

LIGGING
Hoolhoes ligt in het prachtige Limburgse Maastricht, precies tussen de buurten Limmel en Nazareth in. Met de realisatie van de ondergrondse spoorweg zijn de buurten met elkaar verbonden. Limmel is een van de 44 buurten van Maastricht en is een echte arbeiderswijk. Limmel grenst aan de wijk Nazareth waarmee het de dubbelwijk vormt. De dubbelwijk heeft een groot aantal voorzieningen waaronder de Hogere Hotelschool en een brandweerkazerne.

PARKEREN
Naast de realisatie van commerciële ruimten voorziet het project in 245 openbare parkeerplaatsen die gratis beschikbaar zijn voor het winkelend publiek en de de bewoners/bezoekers van Hoolhoes.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoolhoes', vastgesteld op 14 mei 2019. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Gemengd'. U dient zelf bij de gemeente Maastricht te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Het is huurders verantwoordelijkheid dat zijn bedrijfsactiviteiten binnen het voorgenoemde bestemmingsplan vallen.

HUURPRIJZEN EN METRAGES
De vijf te huur aangeboden commerciële ruimten van het Hoolhoes Maastricht zijn gelegen aan de Masadastraat 53, 55, 57, 61 en 63. De commerciële ruimtes zijn beschikbaar variërend in een grootte tussen de 83 en 143 m², waarbij tevens de mogelijkheid bestaat om units samen te voegen.

De vijf te huur staande commerciële ruimten zijn in units beschikbaar vanaf een huurprijs van € 1.150,- tot en met een huurprijs van € 1.750,-.

De huurprijzen en metrages per unit zijn als volgt:
Adres Metrage Huurprijs per maand
Masadastraat 53 ca. 83 m² € 1.150,-
Masadastraat 55 ca. 89 m² € 1.150,-
Masadastraat 57 ca. 114 m² € 1.500,-
Masadastraat 61 ca. 143 m² € 1.750,-
Masadastraat 63 ca. 119 m² € 1.500,-
Bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief 21% BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

AANVAARDING
Q2 20222.

OPLEVERINGSNIVEAU
In nieuwstaat.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.150 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
548 m² (in units vanaf 83 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
83 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Masadastraat 53-63

€ 1.150 /mnd