Kleine Staat 8 6211 EE Maastricht

€ 5.450 /mnd € 1.050.000 k.k.

Omschrijving

Op top A-1 locatie te huur / te koop : ca. 55 m² BVO winkelruimte op begane grond en secundaire ruimte op verdiepingen en in souterrain.

Adres : Kleine Staat 8, 6211 EE  Maastricht.

Locatie : op absolute top A-1 locatie gelegen in de nabijheid van o.a. De Bijenkorf, Swarovski, Dr. Martens en Stradivarius.

Bereikbaarheid : laad- en losmogelijkheden tot 11:00 uur.

Indeling object : ca. 55 m² winkelruimte op begane grond en secundaire ruimte op verdiepingen en in souterrain.

Frontbreedte : ca. 3,3 m¹.

Parkeren : betaald parkeren in het centrum van Maastricht.

Technische voorzieningen : energie- en wateraansluiting.

Bestemming : detailhandel, branche nader overeen te komen.

Opleveringsniveau : casco conform huurovereenkomst, aanvaarding in overleg.

Huurprijs : € 5.450,00 / maand exclusief BTW. 

Huurtermijn : 5 jaar met telkens 5 jaar verlenging.

Betaling : per maand vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur : verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt  wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie : conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering : jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle  huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.

Huurovereenkomst : standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen

Aanvaarding : in overleg.

Verkoop :

Vraagprijs : € 1.050.000,00 kosten koper.

Niet eigen gebruik : verkoper heeft het verkochte de afgelopen jaren niet zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf recent had gebruikt.

Zekerheidsstelling : de waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van koper : koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Oplevering : het object zal worden verkocht en geleverd als “as-is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as-is, where is” koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiende uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek.
Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2, en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het “as-is, where is” karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte. Het object zal worden opgeleverd in lege staat.

Due diligence : tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en / of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.050.000 kosten koper
Huurprijs
€ 5.450 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1755

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Verkoopvloeroppervlakte
55 m²
Breedte gevel
3,3 m
Perceel
65 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kleine Staat 8

€ 5.450 /mnd € 1.050.000 k.k.