Roserije 325 6228 DR Maastricht

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

ROSERIJE 325, MAASTRICHT

ALGEMEEN
Winkelcentrum Roserije is een deels overdekt buurtwinkelcentrum in de Maastrichtse wijk De Heeg. Het winkelcentrum Roserije is voor de wijken De Heeg en Vroendaal (samen +/- 7500 inwoners) een belangrijke winkelvoorziening en is tevens het dichtstbijzijnde winkelcentrum voor het Porta Mosana College (middelbare school met +/- 1500 scholieren). U vindt in dit winkelcentrum een uitgebreid aanbod voor dagelijkse boodschappen met veel loop, waaronder naar Jumbo Supermarkt. Hierdoor bereikt u dagelijks een groot publiek. Verder hebben in het verleden verschillende detaillisten gehuurd zoals Aldi, Bakkerij Paulissen, Blokker en Bruna. De Roserije ligt nabij de snelweg (circa op 1,2 km afstand).

INDELING
De winkelruimte gelegen op Roserije 325 heeft een oppervlakte van ca. 728 m² BVO. In het verleden was hier de Aldi gevestigd. De ruimte is voorzien van sanitair en wordt casco opgeleverd.

LOCATIE
Winkelcentrum Roserije is gelegen in de Maastrichtse wijk De Heeg, gelegen in de buitenring (zuidoosten) van Maastricht. Voorzieningen zoals openbaar vervoer en scholen bevinden zich op loopafstand. Verder kenmerkt zich de wijk door haar goede verbindingswegen richting autosnelweg (Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik), het centrum van Maastricht en grote instellingen als het academisch ziekenhuis MUMC+, MECC, Vodafone en het Gouvernement (Provinciehuis Limburg).

PARKEREN
Ruime, gratis parkeergelegenheden aanwezig in de parkeergarage en op maaiveld.

HUURTERMIJN
Flexibel

BESTEMMING
Detailhandel.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

SERVICEKOSTEN
Verrekenbaar voorschot van € 7,50 per m2 per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur excl. BTW.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het recente model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
728 m²
Verkoopvloeroppervlakte
728 m²
Breedte gevel
8 m
Perceel
728 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Roserije 325

Prijs n.o.t.k.