Zwanenveld 9008 9012 6538 SB Nijmegen

€ 65.000 /jr

Omschrijving

Het betreft een winkelruimte op de begane grond en eerste verdieping gelegen in het overdekte winkelcentrum Dukenburg. De winkelruimte gelegen op een zichtlocatie heeft een totale oppervlakte van circa 515 m² b.v.o. winkelruimte, waarvan ca. 150 m² b.v.o. op de begane grond en ca. 365 m² b.v.o. gelegen op de eerste verdieping. De begane grond en eerste verdieping zijn verbonden middels een trap. Het pand wordt casco opgeleverd, waardoor de nieuwe exploitant de ruimte zelf naar eigen inzicht en smaak kan inrichten. Er is veel lichtinval door de raampartij aan de voor- en achterzijde van de winkelruimte. Daarnaast bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde van de winkelruimte een deur naar buiten. De voorkeur van verhuurder is om het pand in zijn geheel te verhuren, maar de mogelijkheid bestaat om de begane grond en eerste verdieping los van elkaar te huren.

Winkelcentrum Dukenburg is één van de grootste overdekte winkelcentra van de provincie Gelderland. Met ongeveer 100 winkels en ruim 750 parkeerplaatsen is winkelcentrum Dukenburg een belangrijk stadsdeel voor Nijmegen. Het winkelcentrum kent een zeer divers winkelaanbod. Naast diverse speciaalzaken zijn er tevens een groot aantal landelijke ketens (zoals Hema, Kruidvat, Zeeman etc.) in het winkelcentrum gevestigd.

Winkelcentrum Dukenburg is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uniek, bus- en treinstation Dukenburg liggen nl. direct aan het winkelcentrum en staan in verbinding met Centraal Station Nijmegen en omliggende wijken. Per auto is het winkelcentrum zeer goed te bereiken door de directe aansluiting op de Rijkswegen A15 (Tiel - Rotterdam), A73 ( Nijmegen – Venlo) en A50 (Arnhem – Eindhoven).

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 515 m² b.v.o..

Indeling begane grond:
• Winkelruimte.

Indeling eerste verdieping
• Winkelruimte;
• Pantry;
• Sanitaire voorzieningen.

Bestemming:
Detailhandel. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Nijmegen.

Opleverniveau:
De winkelruimte wordt op casco-basis, vrij van huur en gebruik, ontdaan van zaken welke eigendom zijn van de huidige huurder, opgeleverd. Onderhoud en vervanging van aanwezige voorzieningen komt geheel voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet aan verhuurder terug geleverd te worden.

Huurprijs gehele pand:
€ 65.000,- per jaar excl. BTW

Huurprijs begane grond:
€ 41.250,- per jaar excl. BTW

Huurprijs eerste verdieping:
€ 30.000,- per jaar excl. BTW

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, inclusief servicekosten en BTW, gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Heeft dit uw interesse gewekt, dan nodigen wij u van harte uit de winkelruimte eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
515 m² (in units vanaf 150 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
467 m²
Breedte gevel
6,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
750 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zwanenveld 9008 9012

€ 65.000 /jr