Geversstraat 59 2341 GB Oegstgeest

€ 1.650 /mnd

Omschrijving

Meer in de picture kunt u niet zitten! Het betreft hier een aantrekkelijke commerciële ruimte met een hoge attentiewaarde, gelegen aan de drukke doorgaande weg van de autosnelweg A44 naar het centrum van Leiden. De commerciële ruimte heeft een totaal oppervlak van ruim 55 m² en is door haar ruime bestemmingsmogelijkheden voor zeer uiteenlopende functies geschikt, te weten: detailhandel, horeca tot en met categorie 1c, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening en/of kantoorruimte.

Uw directe buren zijn Eigen Haard Makelaars en Indisch restaurant Nona Manis en verder in de straat zijn o.a. Suzie’s en Van Aken, Van der Horst Assurantiën en Lyceo gevestigd.

Het oude centrum van Oegstgeest bevindt zich om de hoek en hier, in De Kempenaerstraat, bevindt zich een compleet en gevarieerd aanbod van winkels, horeca en dienstverlenende bedrijven. In De Kempenaerstraat zelf ligt het accent op de betere mode- en interieurwinkels, gecombineerd met (delicatessen)winkels voor alle dagelijkse benodigdheden, aangevuld met restaurants en horeca.

Het bestaande (winkel)aanbod bestaat o.a. uit vestigingen van Pauw, Carel van der Meer schoenen en tassen, June, Dames Dietz, Het Beleg van Oegstgeest, De Gouden Ton, Welter Koffie, Thee & Chocolade, Slagerij van der Zalm, Bakker Hugo de Groot, Saton Optiek, Etos en een Albert Heijn.

Locatie
Gelegen op een zeer prominente zichtlocatie aan de doorgaande weg, op steenworp afstand van de op-/ en afrit van autosnelweg A44. Hierdoor is de ruimte zowel per auto als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De rijksweg A44 en station Leiden CS bevinden zich op 3 autominuten afstand.

Oppervlak
Ca. 55 m² multifunctionele ruimte.

Bestemming/gebruik
‘Gemengd-1’ (zie brochure).

Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Oegstgeest.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 1.650,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + telkens 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Horeca en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Verkoopvloeroppervlakte
55 m²
Breedte gevel
3,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geversstraat 59

€ 1.650 /mnd