Lindeplein 7 5061 HN Oisterwijk

€ 50.000 /jr

Omschrijving

Ligging:
In het hartje van het gezellige centrum van Oisterwijk is een unieke casco commerciële ruimte van totaal 950 m2 voor verhuur beschikbaar. Het Lindeplein waaronder ook schouwburg “De Tiliander” is gelokaliseerd grenst direct aan de enige volledig overdekte parkeergarage van het centrum van Oisterwijk. Een unieke kans om op detailhandel, leisure- of horecagebied het centrum van Oisterwijk te verrijken. Oisterwijk is als Gemeente optimaal gelegen midden in de gouden driehoek van Den Bosch - Eindhoven - Tilburg, uw directe verzorgingsgebied is dus uitstekend te bedienen vanuit de locatie Lindeplein 7 te Oisterwijk.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed. Zowel met Openbaar Vervoer (NS station op ca. 300 m) als met vrachtvervoer is Het Lindekwartier goed bereikbaar. Ook met personenvervoer is het object goed bereikbaar met enkele riante parkeerterreinen en garages nagenoeg pal voor de deur.

Doelgroep:
Leisure, horeca, dienstverlening en detailhandel.

Algemeen:
Het betreft een commerciële ruimte ideaal voor de leisure- of horeca-ondernemer dan wel de detaillist (onder voorwaarden) die graag aan de slag wil in het gezellige en commercieel sterke centrum van Oisterwijk.

Oppervlakten:
Lindeplein 7 te Oisterwijk
Begane grond : ca 150 m²
Kelder : ca 800 m2

Parkeren:
Er is voldoende openbare (deels betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving o.a. Tiliander parkeerkelder en Q-park parkeerterrein NS station, daarnaast op De Lind. In de parkeerkelder onder het onderhavige object zijn eventueel separaat nog een aantal parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

Voorzieningen:
De ruimte wordt casco met pui en nutsvoorzieningen tot aan de meterkast opgeleverd.

Huurprijs:
Euro 50.000,- ex B.T.W. per jaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).

Servicekosten:
De ruimte wordt casco aan huurder opgeleverd. Huurder zal zelf voor de aansluitingen op de nutsvoorzieningen zorg dragen en een leveringscontract af dienen te sluiten met de energieleveranciers. Eventuele servicekosten van de VVE betrekking hebbend op het gebruik van het gehuurde zullen aan huurder in rekening worden gebracht.

Opleverdatum:
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 10 (tien) jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

Overeenkomst:
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model augustus 2012, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimten conform artikel 7:290 BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling:
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 65.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
950 m² (in units vanaf 150 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
950 m²
Breedte gevel
60 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lindeplein 7

€ 50.000 /jr