Schutsboomstraat 11 5374 CA Schaijk

€ 49.000 /jr

Omschrijving

Locatie
De winkel is beschikbaar vanwege de verhuizing van Kruidvat naar een pand naast de nieuwe Albert Heijn in het zojuist opgeleverde centrumplan. Onderhavige ruimte ligt aan de Schutsboomstraat direct aan de nieuw gerealiseerde parkeerplaats van het nieuwe centrumplan, waar ook Jumbo en AH zijn gevestigd. Door de realisatie van het nieuwe centrumplan is er een compact boodschappencentrum ontstaan voor de Schaijkse consument waar onderhavige winkelruimte absoluut onderdeel van uitmaakt.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 380 m² bvo en is per direct beschikbaar. Doordat het object op de hoek van de Schutsboomstraat en het nieuwe parkeerterrein is gesitueerd, is de attentiewaarde enorm hoog en is de winkel uitstekend bereikbaar. Het mooie, brede front, in combinatie met de rechthoekige lay-out, maakt dat de ruimte perfect in te delen is.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd. De huidige vloer-, wand- en plafondafwerking, alsmede de aanwezige installaties, het toilet en de pantry worden door Kruidvat achtergelaten.

Parkeren
Met de komst van het nieuwe centrumplan zijn er ruimschoots voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving aanwezig. Ook voor de winkelruimte zijn gratis parkeerplaatsen gesitueerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 49.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
380 m²
Verkoopvloeroppervlakte
380 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schutsboomstraat 11

€ 49.000 /jr