Heereweg 18 unit 1 1871 EH Schoorl

€ 3.450 /mnd

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: Ca. 330 m2 horecaruimte in centrum van Schoorl! Inclusief pacht bedrijfsinventaris. Het betreft de deelhuur van een gedeelte van een bedrijfsruimte van totaal ca. 420 m2, optioneel ook als geheel te huren.

De horecaruimte
De betreffende horecaruimte (unit 1) van ca. 330 m2 bestaat uit het restaurant met bar, een deel van de serre, de bedrijfskeuken, opslagruimte en gastentoiletten. Het gebruik van de daarbij behorende bedrijfsinventaris is inbegrepen in de huurprijs van € 3.450,- per maand excl. BTW. Ingroeihuur is bespreekbaar.

Optioneel is ook de volledige bedrijfsruimte van ca. 420 m2 BVO te huren óf in geval van deelhuur, de kleinere unit van ca. 90 m2). De totale ruimte bestaat uit het restaurant met bar, de serre, bedrijfskeuken, gastentoiletten, opslagruimtes. Grenzend aan de serre is er nog een overdekt en buitenterras aanwezig.

Het restaurant is ruim opgezet en beschikt over meerdere zitgedeeltes met in totaal ca. 222 zitplaatsen:

- Ca. 90 zitplaatsen binnen;
- Ca. 48 zitplaatsen in de serre;
- Ca. 36 zitplaatsen op het overdekte terras;
- Ca. 48 zitplaatsen op het buitenterras.

Locatie/ligging
De horecaruimte is centraal gelegen aan de hoofdstraat van het gezellige centrum van Schoorl, nabij natuurgebied 'de Schoolse Duinen'. In de nabije omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden
Momenteel is de zaak permanent gesloten. Daarvoor waren de openingstijden van vrijdag t/m dinsdag van 10:00-21:00 uur. Koper kan zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Bergen valt.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Gemengd met horeca categorie 2. Wellicht zijn er ook retail/detailhandel activiteiten mogelijk op deze locatie. Neem contact op met gemeente Bergen voor de mogelijkheden.

Overzicht huuropties
Er zijn drie mogelijkheden om te huren:

1) Casco huur van de volledige bedrijfsruimte met serre en terras (ca. 420 m2) inclusief inventaris. Huurprijs € 3.750,- excl. btw per maand.

2) Huur van een gedeelte van de bedrijfsruimte (ca.330 m2 incl. restaurant, keuken, een deel v/d serre en bar (incl. bedrijfsinventaris). Huurprijs € 3.450,- excl. btw per maand.

3) Huur van een gedeelte van de bedrijfsruimte (ca. 90 m2 incl. voorgelegen terras en een deel v/d serre ( incl. de daartoe behorende inventaris). Huurprijs € 1.250,- excl. btw per maand.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.450 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
330 m² (in units vanaf 90 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
330 m²
Breedte gevel
22 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heereweg 18 unit 1

€ 3.450 /mnd