Plompe Toren 2 C 4524 EJ Sluis

€ 2.350 /mnd

Omschrijving

Dit winkelpand met een oppervlakte van 70 m² ligt in een zeer charmant straatje met een diversiteit aan winkels en horeca-zaken. Vlakbij bevinden zich winkels zoals Bomont, Dimphy, Hema en een winkel met prachtig Delfs blauw. Tevens vindt men op 50 meter een grote parking en hierdoor bevindt het object zich op een doorloop route richting de gekende winkelronde van Sluis. Zowel met eigen als openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Gezien de directe ligging van Sluis aan de Belgische grens, kenmerkt Sluis zich reeds geruime tijd door de grote bezoekersaantallen vanuit België. In combinatie met goede parkeermogelijkheden zorgt het levendige centrum van Sluis voor goede optische mogelijkheden en een internationale uitstraling.

Sluis staat bekend om het gezellige centrum. Door de grote diversiteit aan winkelformules, horecagelegenheden, natuuromgeving en de historische binnenstad is Sluis al een toeristische plaats om aan te merken. Naast de talloze bezienswaardigheden biedt Sluis ook de mogelijkheid om te winkelen op zondag mede omdat er tussen het grote aanbod aan winkels zowel regionale, landelijke als internationale formules zitten.

Het pand met een VVO van ca. 70 m2 heeft een breedte van ca. 9,15 meter en een diepte van ca. 7,4 meter. De binnenhoogte bedraagt 3,3 meter. Het winkelpand is volledig geïsoleerd (geïsoleerde wanden en dubbel glas voorpui) en voorzien van een voorbereide warmte installatie en een CV ketel die de winkel kan voorzien van warm water.

Geïnteresseerd geworden en ziet u zichzelf hier de volgende handelszaak beginnen? Een van onze makelaars gaat graag met u bezichtigen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.350 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
70 m² (in units vanaf 65 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
65 m²
Breedte gevel
9 m
Perceel
70 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Plompe Toren 2 C

€ 2.350 /mnd