Winkelcentrum 'De Kopspijker' 3201 ES Spijkenisse

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Ben jij die actieve ondernemer, die het verschil maakt voor bezoekers van Winkelcentrum “De Kopspijker” ? Heb jij iets speciaals te bieden, dan hebben wij voor jou passende winkelruimte, tegen gunstige voorwaarden en condities.

In het overdekte Winkelcentrum “De Kopspijker” te Spijkenisse hebben wij nog enkele winkelunits beschikbaar voor speciaalzaken die zich willen onderscheiden in de markt. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid rond het centrum en centraal gelegen in het winkelhart.

De nog beschikbare winkels variëren in maatvoering vanaf 109 m² tot 900 m², zo kan er winkelruimte op maat worden geleverd, voor de juiste speciaalzaak.
Huurprijzen zijn gerelateerd aan de huurtermijn en oppervlakte van de winkel.

Servicekosten:
N.t.b.

Huurcontract:
Standaard huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ model 2012 aangevuld met verhuurder-, en/of object specifieke afwijkingen c.q. aanvullingen op de algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishouden (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de statistieken (CBS).

BTW:
Huurprijs is belast met BTW.

Huurtermijn en oplevering:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Een borg ter grootte van 3 volledige huurtermijnen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid middels eigen en openbaar (bus en metro) vervoer is goed en in de directe omgeving is er meer dan voldoende parkeergelegenheid (betaald). De gemeente Spijkenisse investeert in een totaalpakket van verbetervoorstellen om de aantrekkelijkheid van het stadscentrum voor de inwoners van Spijkenisse en bezoekers van daarbuiten te vergroten. Samen met vastgoedeigenaren en winkeliers is gekeken naar wat nodig is om het centrum klaar te stomen voor de toekomst, o.a. middels:
- zeer gastvrij parkeerbeleid: € 1,- per uur real-time in de diverse parkeergarages rondom het centrum, thans de goedkoopste parkeergarages van Nederland!
- zichtbaarheid, bereikbaarheid, vindbaarheid en gastvrijheid van het stadscentrum verbeteren, o.a. d.m.v. banieren, navigatieborden en het Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS), in en rondom het centrum van Spijkenisse;
- het optimaliseren en uniformeren van de verbinding tussen de verschillende centrumdelen/passages;
- verbeteren van de verblijfskwaliteit voor de consument, o.a. middels verblijfsplekken en Wifi.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting BV
085-0406201

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
900 m² (in units vanaf 109 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
900 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelcentrum 'De Kopspijker'

Prijs n.o.t.k.