Heyhoefpromenade 105 5043 RB Tilburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Winkelcentrum Heyhoef is met drie supermarkten en 53 winkels het grootste winkelcentrum van stadsdeel Reeshof (met ca. 45.000 inwoners!) in Tilburg. Het Winkelcentrum Heyhoef is sterk en kent een brede branchering en gratis parkeergelegenheid voor de consumenten.

Vlakbij Lidl en Kruidvat ligt Heijhoefpromenade 105. Deze winkeluimte is ca. 110 m² B.V.O. groot met een frontbreedte van ruim zeven meter. De winkel is voorzien van automatische schuifdeuren, pantry en toilet. De winkel heeft een zij-ingang t.b.v. bevoorrading.

Momenteel zijn de volgende winkels gevestigd op De Heyhoef: de supermarkten Jumbo, Lidl en Plus, en verder Hema, Kruidvat, Primera, Ici Paris XL, Xenos, Zeeman, Shoeby, Gall & Gall, Van Haren, Intertoys, Bruna, Etos, Hans Anders, Hunkemöller, de verswinkels Bakkerij Floor van Lieshout, Slagerij Vermeer, Kaasshop Heijhoef en Visspecialist Timmers.

Hierna volgen de basis uitgangspunten van een mogelijke verhuur:

Huurprijs: de huurprijs (vraagprijs) bedraagt € 35.000,- per jaar B.V.O. op jaarbasis), exclusief voorschot servicekosten en promotiebijdragen. Alle bedragen te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: het voorschot servicekosten bedraagt € 24,35 per maand (= € 2,50/m² B.V.O. op jaarbasis, te vermeerderen met BTW).

Promotiebijdrage: de promotiebijdrage is begroot op ca. € 1.436,76 op jaarbasis, te vermeerderen met BTW. Deze dient rechtstreeks aan de winkeliersvereniging te worden voldaan.

Huurperiode: een huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 of 10 jaar. Na deze eerste huurtermijn wordt de huurovereenkomst, behoudens opzegging, voortgezet voor perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: Er geldt een opzegtermijn van 12 maanden.

Bankgarantie: huurder dient een minimale borg af te geven van drie maanden bruto huurverplichting inclusief BTW.

Oplevering: casco, in overleg.

Indien u interesse heeft in deze locatie dan vernemen wij dat graag. Wij maken graag een afspraak om de locatie met u te gaan bezichtigen. U ontvangt de uitgebreide verhuurinformatie dan per e-mail van ons.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 275 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Verkoopvloeroppervlakte
110 m²
Breedte gevel
7,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heyhoefpromenade 105

Huurprijs op aanvraag