Corridor 11 5554 HL Valkenswaard

€ 29.000 /jr € 300.000 k.k.

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte, voorheen in gebruik door Specsavers, ligt aan de Corridor Oost, in het voetgangersgebied tussen de Eindhovenseweg en de overdekte winkelpassage Kerverij (met onder andere Lidl en Action) en de C&A vestiging. Corridor Oost behoort tot het kernwinkelgebied van Valkenswaard en behalve de vestiging van C&A zijn onder andere Etos, Only, Hans Anders en Vero Moda hier gevestigd. De gemeente Valkenswaard telt circa 40.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied strekt zich uit over de Kempische gemeenten en het Belgische achterland.

Object
De winkelruimte ter grootte van circa 150 m² bvo heeft een courante rechthoekige vorm met een front van circa 6,5 meter. De glazen pui met dubbele, naar binnen draaiende deur, zorgt voor voldoende attentiewaarde. De winkelruimte wordt aan de achterzijde, via De Smidse, bevoorraad. De winkelruimte wordt zowel te huur als te koop aangeboden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, inclusief huidige vloer-, wand- en plafondafwerking aangeboden. Aan de voorzijde van de winkelruimte bevindt zich de meterkast en aan de achterzijde is er een magazijnruimte met toilet en pantry. De aanwezige installaties, onder andere c.v.-installatie en heater boven de entreedeur, worden door de huurder 'om niet' overgenomen. Het onderhoud hiervan is echter voor huurder.

Parkeren
Rondom het voetgangersgebied van de gemeente Valkenswaard zijn voldoende (deels gratis, deels betaald, deels blauwe zone) parkeerplaatsen aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 300.000 kosten koper
Huurprijs
€ 29.000 per jaar
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Corridor 11

€ 29.000 /jr € 300.000 k.k.