Promenade 28 9641 AK Veendam

€ 19.500 /jr

Omschrijving

Fraai en op zicht gelegen gelegen winkelruimte van ca. 193 m² vvo in het centrum van Veendam. Het aangebodene beschikt over een frontbreedte van ca. 7 meter. Naast een aantal lokale ondernemers zijn hier voornamelijk landelijke retailers gevestigd zoals Bruna, Zeeman, DA-drogist, Kruidvat, Bakker Bart en Pearle Opticiens. Daarnaast is het aangebodene uitstekend bereikbaar per auto, vrachtauto alsmede openbaar vervoer. Het centrum van Veendam beschikt over ruim voldoende (gratis) parkeervoorzieningen.

Indeling:

Winkelruimte van ca. 150 m² verkoopoppervlakte. Het aangebodene heeft een frontbreedte van ca. 7 meter en is ca. 20 meter diep. Daarnaast beschikt het aangebodene over een opslag-/kantineruimte voorzien van pantry en toiletgroep.

Huurvoorwaarden:

Object : Winkelruimte, gelegen op de begane grond van in totaal ca. 193 m² groot
Huurprijs : € 19.500,- per jaar te vermeerderen met BTW
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar
Verlenging : 5 (vijf) jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Huuringangsdatum: Nader overeen te komen
Ingangsdatum betaling: Per huuringangsdatum
Betalingstermijn: Per maand vooruit
Servicekosten: Niet van toepassing
BTW compensatie: Nader overeen te komen indien van toepassing
Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, servicekosten, overige bijkomende kosten te vermeerderen met BTW, conform R.O.Z-model
Huurovereenkomst: Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:290 BW.
Indexering: De huurprijs zal voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurcontract, en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
Opleveringsniveau: Huidige staat, verhuurd wordt uitsluitend het casco

Bijzonderheden:
1. Deze aanbieding geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar, welke goedkeuring zal blijken uit de namens de eigenaar op te stellen schriftelijke huurovereenkomst.

2. De verhuurder zal pas gebonden zijn de gehuurde ruimte ter beschikking te stellen aan de huurder nadat huurder zorg heeft gedragen voor het stellen van een bankgarantie zoals vermeld in deze huuraanbieding

3. Huurder levert bij deze een uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel, BKR-registratie, jaarcijfers en een kopie van een geldig legitimatiebewijs.

4. Of het door huurder beoogde gebruik is toegestaan valt, dient door huurder zelf te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

5. Huurder draagt zelf zorg voor aansluitingen nutsvoorzieningen en het dagelijkse onderhoud vanaf ingangsdatum huurovereenkomst. De tenaamstelling van de contracten met de nutsbedrijven te name komt van de huurder.

6. Elke bouwkundige aanpassing of verandering aan, in of om het pand dient vooraf schriftelijk aan de verhuurder te worden gevraagd en behoeft diens goedkeuring. Ook dient de aanpassing of verbouwing te voldoen aan de redelijke eisen van welstand volgens het toetsingskader van de gemeente Veendam

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 19.500 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
193 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Promenade 28

€ 19.500 /jr