Meiveld 79 5501 KC Veldhoven

€ 39.200 /jr

Omschrijving

Op een prominente plek in het City Centrum van Veldhoven ligt deze ruime winkelunit van ca. 196 m² b.v.o. met een uitbreidingsmogelijkheid aan de voorzijde van ca. 38 m² b.v.o. Er is een mogelijkheid om, in overleg, voor de winkelruimte een terras te plaatsen.

De winkelruimte is gelegen in het hart van het City Centrum in Veldhoven. Dit centrum vormt thans het middelpunt van Veldhoven. Naast publieksgerichte voorzieningen zoals het Gemeentehuis, theater De Schalm en overige horeca, ambacht en dienstverlening bestaat het aanbod van het City Centrum uit circa 6.000 m² aan dagelijkse artikelen (supermarkten, verszaken, drogisterijen). De overige 11.000 m² bestaat uit modisch en overig niet-dagelijks aanbod.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Bereikbaarheid
Het object is erg goed bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer met een busstation op steenworp afstand en een goed ontsluiting naar het rijkssnelwegennet.

Parkeren
Het City Centrum beschikt over uitstekende parkeervoorzieningen. Direct achter het object ligt een grote openbare (betaalde) parkeervoorziening.

BTW
Indien huurder niet aan het "90% criterium" (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur, alsdan wordt de huurprijs excl. BTW, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 39.200 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
196 m²
Verkoopvloeroppervlakte
196 m²
Breedte gevel
12 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meiveld 79

€ 39.200 /jr