Vleesstraat 27 a 5911 JC Venlo

€ 2.395 /mnd

Omschrijving

Winkelruimte gelegen op A1 winkellocatie aan de hoofdwinkelstraat van Venlo, de Vleesstraat. In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich tal van boetiekjes en (groot-) winkelketens zoals Douglas, Pasch, Hema, Kruidvat, Etos en Jack en Jones.

Op korte afstand ligt enerzijds de sfeervolle Markt met het oude Stadhuis en divers horeca aanbod met gezellige terrassen. En anderzijds op een steenworp afstand van de Maasboulevard (met o.a. Mediamarkt en Primark) gelegen.

Indeling:
De winkelruimte telt een vloeroppervlak van ca. 65 m2 op de begane grond, is voorzien van een kelder met bergruimte en is tevens voorzien van een bovenverdieping van ca. 75 m2 ten behoeve van kantoor- opslag en/of en kantinemogelijkheden.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -1”. Waarbij onder meer detailhandel (op de begane grond en 1e verdieping), consumentgerichte dienstverlening, cultuur en ontspanning zijn toegestaan.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners.
Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m² horeca- en winkelruimte met als belangrijkste trekkers MediaMarkt, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.
Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een "dagje stad".

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, ontdaan van handelsvoorraden, (losse) interieurdelen, voor het overige leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd. Alles wat zich in of aan het winkelpand bevindt wat niet tot het casco behoort is voor rekening en risico van huurder. Overname van bepaalde inventaris en/of installaties is in overleg mogelijk.
De huidige huurder is in overleg bereid de ruimte “winkelbaar” op te leveren, door de vloer, plafondafwerking en verlichting achter te laten. Een nieuwe huurder kan op deze manier tegen lage kosten een mooie startpositie op een toplocatie in Venlo verwerven.

Overige voorwaarden:
Huurtermijn en aanvaarding: In overleg.
Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst winkelruimte.
Bankgarantie/waarborgsom: 3 maanden huur inclusief BTW.
Indexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI).
Voorwaarden: Goedkeuring eigenaar.
Start huurprijs: € 2.395,- excl. btw per maand

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.395 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 42.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
65 m²
Breedte gevel
5,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vleesstraat 27 a

€ 2.395 /mnd