Voorstraat 16 4132 AR Vianen (UT)

€ 849.000 k.k.

Omschrijving

WONEN EN WERKEN IN HETZELFDE PAND??

Unieke kans! Dit markante kantoor / winkelpand met bovenwoning is nu beschikbaar. Het pand beschikt over een tuin en achteringang. Je kunt nu dus wonen en werken aan de gezellige Voorstraat in het historische Vianen combineren!
Er zijn winkels van bekende ketens aan de Voorstraat gevestigd, zoals de Hema, Bruna, Shoeby en Kruidvat. Tevens is er een rijk aanbod aan goed bezochte horeca. Vianen heeft een enorm gunstige ligging tussen de A2 en A27, hierdoor sta je binnen 25 minuten in Utrecht Centrum of Den Bosch. Vianen heeft een rijke historie. Er worden door het jaar heen vele evenementen georganiseerd; Paardenmarkt, sleepbootdagen, Oldtimerdag, etc.

Indeling
Begane grond:
De hele voorgevel is ruim 4,5 meter breed, de etalage bijna 3 meter. Het is een diepe winkelruimte met een total oppervlakte van circa 147 m². Er is een een pantry, toiletruimte en technische ruimte. Aan de achterzijde is er een loopdeur naar de tuin.
De achtertuin heeft een totale oppervlakte van circa 82,5 m².

1e Verdieping:
Je komt de tuin in via de Badhuisstraat. Achterin in de tuin kun je de trap naar boven nemen. Via het dakterras (ca. 18 m² en gelegen op het oosten) bereik je de bovenwoning met een woonoppervlakte van 132 m². Je komt in de hal met toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. In de tweede hal vind je de toiletruimte, badkamer met lichtkoepel en keuken. De keuken is voorzien van lichtkoepel en rechte moderne keuken met inbouwapparatuur. De wand naar de woonkamer is voorzien van een grote raampartij, zodat er ook licht vanuit de woonkamer de keuken binnenkomt en er direct contact tussen woonkamer en keuken is. De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde van het pand. Hiervandaan is altijd wat te zien, je kijkt uit over de gezellige Voorstraat.

Zolderverdieping:
Via een vaste trap bereik je de zolder. Hier vind je 2 royale slaapkamers en veel bergruimte. Tevens is hier de Cv-opstelling te vinden.

Bijzonderheden:
- De winkel en de bovenwoning hebben een eigen opgang, maar het geheel is kadastraal niet gesplitst;
- Perceel: 285 m²
- Tuin: 82,5 m²
- De begane grond betreft een totale oppervlakte van 147m². Dit is inclusief de ombouw van de trapopgang.
- Op de eerste verdieping bevind zich het appartement van 132 m²
- De hoofdmeter zit in de woning. Op de begane grond zitten de tussenmeters.

Bestemmingsplanregels

De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

de hierna aangegeven functies en voorzieningen op de daarbij aangegeven plaatsen:
functies en voorzieningen begane grondlaag bovenverdiepingen
detailhandel ja nee1)
publiekgerichte dienstverlening ja nee1)
horeca in categorie 1 van de bij deze regels behorende bijlage Staat van horeca-activiteiten
ja nee1)
horeca in categorie 1 en 2 van de bij deze regels behorende bijlage Staat van horeca-activiteiten, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 2'
ja nee1)
kantoren nee1) nee1)
museum ter plaatse van de aanduiding 'museum'
ja ja
ondersteunende horeca
ja nee1)
wonen en beroep of bedrijf aan huis
ja2) ja3)
bij wonen behorende toegangen en bergingen
ja ja
bij hiervoor bedoelde functies en voorzieningen behorende werkplaatsen en atelier-, praktijk-, kantoor- en opslagruimten, niet zijnde garageboxen
ja nee1)
1) behoudens daar waar het bestaand gebruik betreft
2) uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'wonen'
3) behoudens ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten'
erven en tuinen;
groen-, parkeer- en overige voorzieningen, zoals fiets- en voetpaden, in- en uitritten en nutsvoorzieningen.

De navolgende artikelen zullen in de koopovereenkomst worden opgenomen:

Aanvulling bestemming
In aanvulling geldt nog dat koper op de hoogte is van het feit dat het verkochte de bestemming Centrum -2 bevat en dat het verkochte in de huidige staat wordt opgeleverd een en ander conform de verkoopaanbieding en documentatie van VIA Makelaardij.

Object niet bewoond door verkoper
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Garanties / Aansprakelijkheid
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene hij ter zake het registergoed meedeelt danwel heeft medegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Ondermaat / Overmaat
Indien de opgegeven (ondermaat / bovenmaat) van het object niet juist is, ontleent geen van partijen daar rechten aan.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Aanvaarding / Opleveringsniveau
Het object wordt geleverd en zal door koper worden aanvaard in de feitelijke toestand waarin het zich thans bevind “as-is” in de juridische, huidige gebruikte bouwkundige en technische en milieukundige staat, zonder enige garanties, met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, afzonderlijke of zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste akte van eigendomsoverdracht en/of voor hem kenbaar zijn uit feitelijke situaties en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 849.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 949.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700

Oppervlakten

Oppervlakte
279 m²
Verkoopvloeroppervlakte
143 m²
Breedte gevel
4,5 m
Perceel
285 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 132 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voorstraat 16

€ 849.000 k.k.