Samsonweg 13 B 1521 RA Wormerveer

€ 75.000 /jr

Omschrijving

Forvalue biedt deze royale winkel-/bedrijfs-/horecaruimte van circa 1.136 m² te huur aan. De ruimte bevindt zich aan de Samsonweg 13 B en is gelegen op de eerste verdieping en is via de gezamenlijke entreehal met zowel de lift als trap te bereiken. Door de grote raampartijen aan de voorzijde, parallel aan de N514, is de zichtbaarheid uitstekend.

Momenteel zijn al reeds van (grote) winkels en bedrijven op het terrein gevestigd: Babypark, Gamma, Praxis, Welkoop, Kramer Kunst & Antiek, Floris Keukens, Bot Meubelen, Grando Keukens & Bad, Woninginrichting aan Huis, Piet de Wit Fietsspecialist, kinderdagverblijf Smallsteps Noorderkabouters, Subway, FEBO en At The Carwash Company.
Aan parkeervoorzieningen geen gebrek. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het voorgelegen parkeerterrein.

Het Runshopping Center Noorderveld is centraal gelegen en heeft een zeer goede bereikbaarheid. Het bevindt zich op de hoek van de N514 en de N246 (Provinciale weg) met verbinding tot de A8, A9 en A10. Omliggende steden zijn hierdoor in mum van tijd te bereiken.

BESTEMMING

De ruimte bevindt zich waar het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Noorderveld” van toepassing is. De enkelbestemming is “Bedrijventerrein” met de nadere functieaanduidingen “bedrijf tot en met categorie 3.2” en “specifieke vorm van bedrijventerrein – 1”. Het heeft daardoor brede invullingsmogelijkheden, waaronder: bedrijven, detailhandel, horeca van categorie 1 en internetverkoop met beperkte of zonder winkelverkoop. Onder horeca van categorie 1 wordt lichte horeca verstaan, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot: grand-café, restaurant en hotel. Tevens is een omgevingsvergunning aanwezig voor kinderspeelparadijs.

Type gebruik onder voorbehoud van goedkeuring van de verhuurder.

HUURPRIJS EN HUURCONDITIES

De huurprijs bedraagt € 75.000,- exclusief btw per jaar. Dit op basis van een nieuwe huurovereenkomst, model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW (conform de Raad van Onroerende Zaken). De huurperiode bedraagt 5 + 5 jaar.

De bijdrage voor de ondernemersvereniging bedraagt € 509,47 exclusief btw per kwartaal. De stook- en servicekosten bedragen gezamenlijk € 1.156,23 exclusief btw per kwartaal.

DISCLAIMER

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75.000 per jaar
Servicekosten
€ 6.663 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
1.136 m²
Verkoopvloeroppervlakte
1.136 m²
Breedte gevel
18,7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, meubelboulevard, in woonwijk en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
C1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
542 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Samsonweg 13 B

€ 75.000 /jr