Dorpsstraat 18 2381 EL Zoeterwoude

€ 295.000 k.k.

Omschrijving

Bent u de ondernemer of belegger/ontwikkelaar die dit pand weer laat floreren? Het betreft hier een commerciële ruimte op de begane grond (ca. 119 m² VVO) met een verdieping van ca. 95 m² VVO, gelegen aan het dorpsplein in het centrum van Zoeterwoude. Nu al een mooie locatie, maar dit wordt alleen maar beter.

De gemeente vindt het namelijk belangrijk dat dit centrumgebied toekomstbestendig, economisch gezond, levendig en aantrekkelijk blijft en daarom wordt er op korte termijn aangevangen met de herinrichting van het voorgelegen plein. De uitgangspunten van de herinrichting zijn toegevoegd als bijlage en mogelijk interessant voor u om op in te haken? Wij ontvangen u graag voor een bezichtiging, zodat u met eigen ogen de eindeloze mogelijkheden van dit pand kunt zien.

Locatie
Het pand is gelegen in het centrum van Zoeterwoude. In de directe omgeving zijn onder andere Jumbo, Keurslagerij Van der Geest, Kruidvat en Bakker van Maanen gevestigd. Op nog geen 5 autominuten van autosnelweg A4 gelegen, derhalve zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer. Op 500 meter bevinden zich ook bushaltes voor lijn 400, de busverbinding tussen Leiden en Zoetermeer.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Zoeterwoude
Sectie : E
Nummer : 3148
Groot : 136 m²

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie is de vigerende bestemming ter plaatse: Enkelbestemming Centrum (zie bijlage)

De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel, met uitzondering van een supermarkt;
b. publieksgerichte dienstverlening;
c. maatschappelijke voorzieningen;
d. detailhandel ondersteunende en detailhandel verwante horeca;
e. wonen;
f. bij wonen behorende bergingen en toegangen;
g. bijbehorende werkplaatsen, magazijnen, kantines, praktijkruimten,
h. bijbehorende voorzieningen zoals (ontsluitings)wegen, paden, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, tuinen, erven en water;
i. verkeer- en verblijfsgebied met bijbehorende voorzieningen zoals terrassen en standplaatsen;
j. groen;
k. water;

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Zoeterwoude.

Vraagprijs
€ 295.000,- k.k.

Zekerheidstelling
Koper dient binnen 1 week na schriftelijke acceptatie van het voorstel een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom bij de door koper aan te wijzen notaris.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien. Eventuele kosten van sanering dan wel aanwezigheid van vervuiling / verontreiniging zijn voor rekening en risico van koper.

Energielabel
Volgt.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
214 m²
Verkoopvloeroppervlakte
214 m²
Breedte gevel
9 m
Perceel
136 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, NS station op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 18

€ 295.000 k.k.