Hof van Holland 19 3332 EH Zwijndrecht

€ 30.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Op een goede locatie gelegen hoekwinkelruimte in winkelcentrum Walburg, de primaire winkelvoorziening van de gemeente Zwijndrecht met ca. 45.000 inwoners. De winkelruimte bevindt zich in één van de drukste passages van het winkelcentrum en heeft door de hoekligging en de royale puien een hoge attentiewaarde. Winkelcentrum Walburg is tevens één van de belangrijkste winkelcentra van de Drechtsteden en heeft niet alleen een lokale maar ook een regionale functie.

De winkelruimte bevindt zich o.a. nabij Kruidvat, Scapino, Street One, D-Reizen, Cuts & Colours, Van Uffelen, Intertoys, HEMA, Specsavers, Anna van Toor en Ici Paris XL.

In winkelcentrum Walburg zijn tevens o.a. Jumbo, Aldi, Blokker, Norah, Zeeman, Lucardi, Stones, Boekhandel Hyperion, Kippie, Eye-Wish, Primera, Hunkemöller, Only, Pearle, Etos, Albert Heijn, Gall & Gall, Voorwinden Sport, T-Mobile, Duifhuizen, Van Haren, Hans Anders, Big Bazar, Xenos, Holland & Barrett, Bakker Voordijk, Slagerij Barten’s en diverse lokale ondernemers gevestigd.

Renovatie winkelcentrum Walburg:
Recent heeft er een uitgebreide renovatie van het winkelcentrum plaatsgevonden. Onder andere zijn alle entrees vernieuwd, is de buitenzijde van het centrum gemoderniseerd en zijn de passages en pleinen voorzien van nieuwe verlichting, plafonds en afwerking. Het buitengebied rondom het winkelcentrum is door de gemeente zeer recent heringericht.

Bereikbaarheid en parkeren:
Het winkelcentrum Walburg is per eigen en openbaar vervoer goed bereikbaar, o.a. door de bushaltes voor de deur en het NS station op 15 minuten loopafstand. Het winkelcentrum beschikt over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op de diverse parkeerterreinen rondom het winkelcentrum. De weekmarkt is op donderdag en vindt plaats op één van de parkeerterreinen van het winkelcentrum.

Oppervlakte:
Begane grond 65,3 m² b.v.o. conform NEN2580

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 30.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage servicekosten:
€ 1.500,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Promotiebijdrage:
€ 1.100,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van tenminste drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs, de voorschotbijdrage servicekosten en de promotiebijdrage zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW zoals vastgesteld d.d. 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder overgedragen/ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten
€ 1.500 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Verkoopvloeroppervlakte
65 m²
Breedte gevel
8,4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hof van Holland 19

€ 30.000 /jr