Beukenlaan 1701 DA Heerhugowaard

€ 74.880 v.o.n.

Omschrijving

NU IN DE VERKOOP DE WAERDERKRING

De vrijheid om bewust te ondernemen! Dit is waar De Waerderkring voor staat. In dit duurzame bedrijfsverzamelgebouw in Heerhugowaard worden moderne praktijkruimtes gerealiseerd voor sociaal maatschappelijke ondernemers.

VELE MOGELIJKHEDEN
De Waerderkring heeft meer dan 30 praktijkruimtes beschikbaar. Zelfs maatwerk is mogelijk!

Er is dus altijd een perfecte praktijkruimte voor jouw activiteit.

PRAKTIJKRUIMTE OM BEWUST TE ONDERNEMEN
De Waerderkring heeft meer dan 3.500 m2 beschikbaar voor sociaal maatschappelijke ondernemers. Zowel op de begane grond als de eerste verdieping zijn praktijkruimtes in diverse afmetingen voorhanden voor koop of huur.

DE WAERDERKRING IN EEN NOTENDOP:
Onder architectuur gebouwd pand
Onder architectuur aangelegde tuin
Duurzaam gebouwd
Ruime en lichte praktijkruimtes (op de begane grond en 1e verdieping)
Met sociaal maatschappelijke bestemming
Ideale ligging aan nieuwbouwwijk De Draai
Ruimtes vrij in te delen en/of te koppelen

KOOPSOMMEN
Vanaf € 74.880,- v.o.n. exclusief BTW

PLUSPUNTEN VAN DE PRAKTIJKRUIMTES
• Eigen parkeergelegenheid
• Duurzaam gebouwd pand met hoge isolatie waarde
• Onderscheidende vormgeving door KDRA architecten
• Unieke ligging nabij park, bos en toegangswegen
• Luxe buitenruimte ontworpen door John Koomen Landschapsarchitecten
• Maximale vloerbelasting van de betonnen begane grondvloer in de
bedrijfsruimten bedraagt 1.500 kg/m2
• Laadpalen bij de parkeerplaats (optioneel)
• Mogelijkheid tot het koppelen van units
• Meerdere zorgspecialismen onder een dak

HET PROJECT
APPARTEMENTSRECHTEN
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypotheek te belasten en/of te verkopen/ verhuren. Dit houdt onder meer in dat elke koper afzonderlijk wordt aangeslagen voor onroerend zaakbelasting, waterschapslasten, rioolrecht alsmede vastrecht voor diverse nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit).
Naast de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-eigenaar van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

FINANCIERING
Bij het sluiten van de koop wordt door de makelaar een koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld envervolgens door partijen getekend. Binnen 8 weken na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten groot 10%
van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen.

BETALINGEN
De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. De betalingen en wijze van betalingen van de koopsom en bouwrente zijn vermeld in de koop-/aannemingsovereenkomst.

AANVANG EN OPLEVERING
Zodra zowel de bouwvergunning is verleend en 60% van de units is verkocht, of zoveel minder ter beoordeling aan de ontwikkelaar, wordt met de bouw van dit project gestart.
De bouwtijd bedraagt circa 10-11 maanden (250 werkbare werkdagen na gereedkomen betonnen begane grondvloer).

AFWERKING
Omdat geen enkele koper hetzelfde is worden de units casco opgeleverd. Dat geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe
huisvesting compleet naar eigen inzicht in te delen en in te richten. De units zijn degelijk gebouwd en afgewerkt met
gebruikmaking van moderne bouw- en isolatiematerialen. Zie hiervoor ook de technische omschrijving.

TEKENING
Indien de tekening afwijkt van de technische omschrijving is hetgeen in de technische omschrijving staat bepalend.

NADERE BIJZONDERHEDEN
Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de voor hun bedrijfsuitoefening benodigde financiële
middelen en vergunningen.

De naam van het bestemmingsplan is:
Bestemmingsplan De Draai 2019 gemeente Heerhugowaard bestemmingsplan onherroepelijk (vastgesteld 2019-12-17).
De standaard aangebrachte brandwerende en bouwkundige voorzieningen die worden voorgeschreven door diverse overheidsinstellingen gelden slechts in algemene situaties. Afhankelijk van de aard van het gebruik kunnen de
betreffende instellingen nadere voorzieningen voorschrijven, welke voor rekening van de koper komen.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht waarvoor thans een beheerder is aangesteld. De belangrijkste taken en bevoegdheden van deze vereniging zijn:
• Het beheer van de gemeenschappelijke zaken, zoals het buitenterrein;
• Het opstellen van een huishoudelijk reglement met daarin regels voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten;
• Het beheer van de middelen die door de eigenaren aan de VvE ter beschikking zijn gesteld. Bij de eigendomsoverdracht van het appartementsrecht is koper reeds een eerste bijdrage, ter grootte van de jaarbijdrage (conform aanvangsbegroting) van het
betreffende appartementsrecht, aan de vereniging verschuldigd. De daaropvolgende periodieke bijdragen zullen door de eigenaren (leden van de vereniging) worden vastgesteld. Deze bijdragen zijn bedoeld om onder andere de navolgende zaken collectief te regelen/betalen:
• De opstalverzekering;
• De aansprakelijkheidsverzekering;
• Reservering voor groot onderhoud, waaronder met name begrepen het dak en buitenschilderwerk (in een uniform kleurenschema);
• Lidmaatschap park management vereniging.

DIT IS DE WAERDERKRING
De Waerderkring is een duurzaam gebouwd bedrijfsverzamelgebouw voor sociaal maatschappelijke ondernemers in Heerhugowaard. Het biedt je alles wat nodig is om bewust te kunnen ondernemen.

VOOR MAATSCHAPPELIJKE ONDERNEMERS
De Waerderkring is gerealiseerd om de sociaal maatschappelijk samenhang in Heerhugowaard verder te ontwikkelen.

In dit duurzaam ontwikkelde bedrijfsverzamelgebouw is plek voor ondernemers die zich actief inzetten op het vlak van welzijn, sport, gezondheid en vitaliteit. Voorbeelden van de activiteiten van mogelijke deelnemers zijn onder andere fysiotherapie, yoga, sportschool, huisarts, psycholoog, lifestyle-coach, tandarts, orthodontie, logopedie, maatschappelijk werk.

INTEGRATIE CYAN KRINGLOOP
De sociaal maatschappelijke functie van De Waerderkring wordt benadrukt door de integratie van Cyan Kringloop Heerhugowaard binnen het gebouw. Dankzij de aanwezigheid van Cyan Kringloop Heerhugowaard ook een ontmoetingsplek. Een plek waar mensen uit Heerhugowaard en omstreken zich samen, met het leveren en kopen van tweedehands spullen, samen inzetten voor een duurzame samenleving.

IDEALE LOCATIE
DE KOMENDE JAREN WORDEN HIER ONGEVEER 2700 WONINGEN GEREALISEERD
De Waerderkring onderscheidt zich door een ideale ligging. De locatie aan de Beukenlaan 23 garandeert optimale bereikbaarheid en een groot groeiend verzorgingsgebied. Centraal in Heerhugowaard gelegen nabij het oude centrum en de nieuwbouwwijk De Draai.

HEERHUGOWAARD STAD EN GEMEENTE IN GROEI
Heerhugowaard is een stad en gemeente in ontwikkeling. In deze landelijk gelegen stad vinden ruim 50.000 inwoners hun thuis. Met tal van nieuwbouwprojecten en herinrichtingstrajecten kiest Heerhugowaard duidelijk voor vooruitgang.

HEERHUGOWAARD DUURZAAM
Heerhugowaard heeft de ambitie om zich te ontwikkelen tot één van de eerste energie- neutrale gemeenten van Nederland. Het gaat hierbij om het terugdringen van het directe energiegebruik voor wonen, werken en mobiliteit en het opwekken van duurzame energie. In 2030 wil Heerhugowaard een energie-neutrale gemeente zijn.

VOORZIENINGEN
Aan alles is gedacht bij De Waerderkring

De Waerderkring is centraal gelegen, is veilig bereikbaar en staat voor gastvrije ontvangst van automobilisten, fietsers en voetgangers met ruime parkeermogelijkheden. Door het installeren van laadpalen en laadstations wordt bovendien duurzame mobiliteit gestimuleerd en gefaciliteerd. Ook zijn er diverse snelladers te vinden, waardoor De Waerderkring ook een prettige tussentop voor een doorreis vormt.

DUURZAAMHEID
De Waerderkring: goed voor mens én aarde
Het streven naar duurzaamheid zit verankerd in De Waerderkring. Het resultaat is een gebouw dat goed is voor mens én aarde. Circulair, zelfvoorzienend en met de focus op een zo klein mogelijke CO2-footprint.

DUURZAME BOUWMATERIALEN
Eén van de speerpunten bij de bouw van De Waerderkring is het gebruiken van gerecyclede bouwmaterialen. Waar mogelijk wordt gewerkt met constructie- en afwerkingsdelen die zijn gemaakt uit teruggewonnen materialen. Logischerwijs zonder concessies te doen aan kwaliteit, veiligheid en uitstraling.

INNOVATIEVE ZONNEPANELEN
Bij het ontwerpen van De Waerderkring is natuurlijke lichtinval op de bovenste verdieping gedefinieerd als essentieel voor optimaal gebruiksgenot. Om dit mogelijk te maken wordt het middendeel van het dak voorzien van innovatieve zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn in staat om zonlicht door te laten én zonne-energie om te zetten in stroom.

ENERGIE-NEUTRALE GEMEENTE
De Waerderkring draagt actief bij aan de groene ambities van de gemeente Heerhugowaard. Heerhugowaard wil zich ontwikkelen tot één van de eerste energie-neutrale gemeenten van Nederland. Onder meer door reduceren van het directe energiegebruik voor wonen, werken en mobiliteit en het opwekken van duurzame energie.

Zie ook voor mogelijkheden in units, ligging en prijzen.

VOORBEHOUD
Aan de inhoud van deze gegevens, welke slechts als informatie bedoeld is, kunnen geen rechten worden ontleend, zodat men zich bij een geschil / verschil nimmer kan beroepen op de inhoud van deze projectinformatie en eventueel hierbij gevoegde(n)
bijlage(n). Elke eventuele verkoop/verhuur dient uitdrukkelijk en schriftelijk te worden goedgekeurd door eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 74.880 vrij op naam
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
61 m²
Perceel
9.080 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beukenlaan

€ 74.880 v.o.n.