Schalm 5 3927 EH Renswoude

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Het landhuis "VREDEHOF" is een prachtige voormalige boerderij, die met de bijbehorende bijgebouwen een oppervlakte heeft van maar liefst 968 m2 (niet NEN 2580 ingemeten). Dit alles op een ruime kavel van meer dan 1,2 hectare. De huidige bestemming is maatschappelijk, met als functieaanduiding "speciale vorm van maatschappelijk - hospice en revalidatie", wat het pand geschikt maakt voor diverse doeleinden.

Ligging
Gelegen aan een rustige klinkerweg (De Schalm) in een open weidelandschap, kun je met recht spreken van een unieke locatie. Zowel binnen als buiten heerst er een aangename en rustgevende sfeer. Er ligt een grote tuin rondom, maar vooral de binnentuinen bieden gelegenheid om in beslotenheid te kunnen ontspannen en te genieten van rust.
De ontsluiting met de auto is prima. Via de N224 zijn plaatsen als Renswoude, Ede en Veenendaal + de oprit naar de A12 (Arnhem Utrecht) binnen 5 minuten bereikbaar. Er is een goede busverbinding met Station Veenendaal - De Klomp. De bushalte ligt in de directe omgeving. Doe je (of de cliënten) het liever wat rustiger aan, dan leent de doodlopende weg en de omgeving zich zeer goed voor een ontspannende/revaliderende wandel of fietstocht.

Bestemming
Oorspronkelijk was er een tandheelkundige praktijk met bijbehorende kliniek in het pand gevestigd. Om in plaats van een kliniek, een zorginstelling te kunnen uitoefenen is de bestemming gewijzigd naar hospice en revalidatie. De vormgeving hiervan is naar eigen inzicht in te vullen.

Faciliteiten
De entree biedt toegang tot de royale centrale ruimte, een spreekkamer en kantoorruimte. De centrale ruimte heeft een marmeren vloer en open haard en kan zeer goed dienst doen als gemeenschappelijke huiskamer. Mede door de vele ramen is het een prettige ruimte om in te vertoeven. Er zijn twee trappen waarmee u de eerste verdieping kunt bereiken. De eerst verdieping heeft een kantoor, toilet/badkamer en veel kleed- en bergruimte.
Vanuit de centrale kamer is er toegang naar de keuken en naar de achterliggende ruimtes voor de cliënten.

De oorspronkelijke inrichting van de tandheelkundige kliniek is nog aanwezig. Als u de plattegrond bekijkt dan ziet u de diverse ruimtes. Deze zijn naar eigen inzicht aan te passen. Concreet ligt er al een uitgewerkt plan om 16 onzelfstandige tijdelijke verblijfseenheden te realiseren, in grote variërend van ca. 24 tot 38 m2. Boven dit gedeelte van het gebouw bevindt zich ook een verdieping waar kantoorruimte en een pantry is.

In een bijgebouw is tenslotte nog een studio gevestigd. Deze is door middel van een gang met uitzicht op de binnentuin, met de overige gebouwen verbonden.

Parkeren
Er is op eigen terrein ruim voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers, cliënten en bezoekers.

Is uw interesse gewekt en wilt u het pand met zijn mogelijkheden graag met eigen ogen zien?

Neem contact op met Piet van Dijk of Christiaan van Beusekom. Wij laten u het gebouw graag zien.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
900 m²
Perceel
12.391 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schalm 5

Prijs op aanvraag