S Blaupot ten Catestr 1 1508 VC Zaandam

€ 127.500 /jr

Omschrijving

Ruimtelijk én stedelijk. Dat kan alleen in Oostzijderpark. Een gloednieuwe woonwijk in Zaandam, waar op de hoek van de begane grond wij een Maatschappelijke/horeca bedrijfsruimte aanbieden van in totaal 644 m² b.v.o. verdeeld over de begane grond en eerste verdieping én mogelijkheid tot het exploiteren van een terrein met een oppervlakte van ca. 316 m² (eigendom gemeente Zaanstad).

Je ziet de centraal gelegen autoluwe laan, het stationsgebied dat is verbonden met het water en verrassend veel groen. Je werkt in een dynamiek die hoort bij de stad, met fraaie architectuur en originele gevels, maar wel met alle ruimte om je heen. Een plek om blij van te worden.

De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van het gloednieuwe Oostzijderpark. Een uniek project in Zaandam. De parken Valdeursloot en Burgemeester in ’t Veldpark liggen om de hoek en op de fiets of met je bootje ben je zo bij de Jagersplas. Daarnaast is het object gelegen op nog geen 200 meter afstand van treinstation Kogerveld, waar ieder half uur een trein via station Sloterdijk naar Amsterdam Schiphol Airport vertrekt en sta je binnen 25 minuten in hartje Amsterdam.

Indeling:
De commerciële ruimte bestaat uit circa 644 m² casco ruimte. Deze ruimte is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een unieke hoogte van maar liefst 9 meter!

Bijzonderheden:
Verhuurder behoudt zich het recht voor om aanvullende voorwaarde te stellen aan het gebruik.

Bouwjaar:
2022 - 2023

Bestemming:
Maatschappelijke voorzieningen en horeca in categorie 1, met uitzondering van hotels
"maatschappelijke voorzieningen" gedefinieerd als: "voorzieningen ten dienste van medische, sociale, culturele, of religieuze activiteiten, alsmede voorzieningen ten dienste van onderwijs en overheidsdiensten"

U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Publieksbalie, informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging.

Opleveringsniveau:
Casco oplevering, met een uitgebreide meterkast (3x250A) en afzuigmogelijkheden.

Servicekosten:
De servicekosten vanuit de VVE moeten nog worden vastgesteld.

Huurprijs:
€ 127.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Voor verdere informatie en verkoopvoorwaarden verwijzen wij naar onze brochure voor dit object. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 127.500 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

S Blaupot ten Catestr 1

€ 127.500 /jr