Kieler Bocht 71 3 9723 JA Groningen

€ 895 /mnd

Omschrijving

GROTE BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE OP IDEALE LOCATIE NAAST DE RINGWEG TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’.

LOCATIE
De locatie van deze bedrijfsruimte is uitstekend, namelijk direct naast de Ringweg. Vanaf hier ben je binnen enkele minuten op de snelweg, maar ook is het slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Groningen.

OPPERVLAKTE
Het oppervlakte van deze bedrijfsruimte is circa 100 m2 verdeeld over twee verdiepingen: op de begane grond beschikt over circa 50 m2 en de eerste verdieping heeft ook circa 50 m2. De hoogte is circa 3,7 meter.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsunit bevindt zich aan de voorzijde van het complex, hier is voldoende ruimte om een auto te parkeren. Via de loopdeur kom je de unit binnen, waar voldoende ruimte is om bijvoorbeeld spullen te plaatsen en/of een auto of bedrijfsbus te parkeren. Naast de loopdeur bevindt zich tevens een elektrische sectionaaldeur, waardoor voertuigen naar binnen gereden kunnen worden.
Via de vaste trap kom je op de eerste etage, waar zich het toilet en de keuken bevinden. In de keuken is een mogelijkheid om een inductiekookplaat te instaleren. Tevens is er op deze etage voldoende ruimte om spullen te plaatsen of een kantoor te creëren. De etage beschikt over grote ramen waardoor je veel natuurlijk daglicht binnen krijgt, ook zijn er extra stopcontacten geplaatst waardoor er een mogelijkheid is om computers aan te sluiten.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs bedraagt €895,- exclusief. De borg staat gelijk aan drie keer de maandhuur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De bedrijfsruimte is per direct beschikbaar voor een periode van 12 maanden, met hierna mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van ons aanbod kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 895 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 995 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlak
100 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kieler Bocht 71 3

€ 895 /mnd