In de Cramer 51 6411 RS Heerlen

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Omschrijving

BUILT-TO-SUIT | BEDRIJVENTERREIN IN DE CRAMER | HEERLEN

Nieuwbouw ‘built-to-suit’ project op een absolute A1 (zicht)locatie te Heerlen.
Deze internetvermelding is een uitnodiging tot gesprek met ontwikkelaar JPO. JPO heeft Aelmans verzocht een passende koper/eindgebruiker te zoeken voor het nieuw te bouwen project aan de stadautoweg van Heerlen (N281), onder de rook van Nederlands grootste woon-en meubelboulevard.

Het betreft hier een zogenaamd built-to-suit project, ideaal voor branches als automotive, (toeleverings)industrie/productie, verlengde van de woonboulevard, huis/tuin/keuken, machines, hobby, hoogwaardige technieken en medisch/technologisch maar daarnaast ook voor bijvoorbeeld de logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in last-mile-delivery. De bestemming is breed, bedrijven van milieucategorie 1 t/m 3 zijn hier toegelaten evenals detailhandel in volumineuze goederen.

Dit project zal gerealiseerd worden op bedrijventerrein ‘In de Cramer’, vernoemd naar de voormalige steenfabriek die hier gevestigd was. Tegenwoordig is het een modern en duurzaam bedrijventerrein waar veel verschillende soorten bedrijfsexploitanten zich vestigen. Tel daar de bijzonder gunstige ligging ten opzichte van het centrale bedrijventerrein bij op, alwaar de woon/meubelboulevard met o.a. een IKEA onderdeel vanuit maakt, dan resulteert dit in een courante locatie voor menig ondernemer.

In bijgaande brochure treft u een variant van een mogelijke invulling op deze plek. Dit is echter niet limitatief. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Built-to-suit, dus op maat gesneden voor uw onderneming specifiek.

Basiskenmerken:
•Adres: In de Cramer 51, 6411 RS Heerlen
•Bouwjaar: 2023/2024
•Gebruik: Bedrijfshallen, logistiek, distributie, productie, cityhub, detailhandel in volumineuze goederen, op-en overslagslag, last-mile-delivery
•Gebouwoppervlakte: Variabel, afhankelijk van uw gewenste invulling
•Gebouwhoogte: 10 meter
•Perceeloppervlakte: ca. 10.680 m²
•Aanvaarding: In overleg

Het gebouw* bestaat uit:
Getoonde bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond - bedrijfsruimte - ca. 4.420 m²
Begane Grond - kantoor - ca. 260 m²
1ste verdieping - mezzanine - ca. 960 m²

Totaal ca. 5.640 m²

*Dit betreft slecht een voorbeeld/optie. Er zijn meerdere varianten mogelijk.

Bestemming:
Voor onderhavige locatie geldt het bestemmingsplan “Antwerpen en Eikenderveld”. Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven uit milieucategorie 1, 2 en 3 toegestaan.
Deze bestemming is ideaal voor organisaties in verschillende soorten branches zoals logistiek, automotive, (toeleverings)industrie/productie, verlengde van de woonboulevard, huis/tuin/keuken, machines, hobby, hoogwaardige technieken en medisch/technologisch.

Locatie:
Het object is gelegen op het industriehandelsterrein “In de Cramer” te Heerlen, direct aan de N281 (stadsautoweg). Het bedrijventerrein heeft een centrale ligging tussen Heerlen centrum en de populaire woonboulevard van Heerlen. Diverse uitvalswegen richting het snelwegennet rond Parkstad Limburg zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt nabij op/afrit aan de A76 (snelweg) en A79 (snelweg) met daarnaast de Buitenring als ringweg rondom de Parkstad-gemeenten.

Heerlen maakt deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg waar ca. 255.000 mensen wonen en biedt een uitstekende directe verbinding met Duitsland en België als achterland.

Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar. De busverbindingen richting Heerlen stoppen binnen loopafstand. Daarnaast is het treinstation Heerlen – In de Cramer recht tegenover onderhavige locatie gelegen. Vanaf deze locatie is een enorm verzorgingsgebied optimaal te bereiken.

DE WEERGEGEVEN AFBEELDINGEN ZIJN GEBASEERD OP EEN MOGELIJKE INVULLING. HIERAAN KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
5.900 m²
Bedrijfshal oppervlak
5.640 m²
Kantoor oppervlak
260 m²
Perceel
10.708 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

In de Cramer 51

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag