Industrieweg West 9665 PX Oude Pekela

€ 65.000 v.o.n.

Omschrijving

Flexbouw Bedrijfsunits B.V. realiseert op diverse locaties in Noord-Nederland functionele en duurzame bedrijfs-/kantoorunits. Afhankelijk van de bestemming in de desbetreffende gemeente zijn de units geschikt voor een brede en gevarieerde doelgroep.

Bedrijventerrein Pekela.
Op deze mooie locatie aan de Industrieweg - West op bedrijventerrein Bedrijventerrein Pekela wordt binnenkort begonnen met de bouw van 2 kleinschalige functionele, moderne en duurzame bedrijfsverzamelgebouwen van 32 bedrijfs-/kantoorunits per gebouw in een grootte vanaf 50 m². Een afwijkende grote met telkens een veelvoud van 50 m² is ook bespreekbaar. Door de hoge bouwhoogte van circa 7.5 meter heeft u de mogelijkheid om kantoorruimte of opslagruimte op de verdieping te realiseren. Zodoende voegt u extra vierkante meters toe en maakt uw aankoop en investering des te interessanter! Bouwblok 1 is reeds verkocht. Er wordt nu begonnen met de verkoop van bouwblok 2.

De units zijn beschikbaar vanaf 50 m² (breedte van circa 5 m en een diepte van circa 10 m). De units zijn steeds met 50 m² uit te breiden. Koppelen van units is mogelijk. Tussenwanden kunnen dan eventueel vervallen. De begane grond is voor verschillende doeleinden te gebruiken als opslag, werkplaats, stalling, etc. E.e.a. ook wat het desbetreffende bestemmingsplan ter plaatse toe laat en toe staat. De units worden standaard voorzien van een overheaddeur van circa 3.25 m breed en circa 4 m hoog. Hierdoor is het mogelijk dat zelfs kleine vrachtauto’s naar binnen kunnen. De hoogte (zonder verdiepingsvloer) is dan circa 8 m. Optioneel kunnen de units worden voorzien van een verdiepingsvloer welke in te richten zijn als bijvoorbeeld kantoor of magazijn, etc. Er wordt op verdiepingshoogte standaard al een raampartij geplaatst voor daglichttoetreding en voor een optimale benutting van de bovenverdieping! Graag laten wij u informeren over de mogelijkheden!

32 UNITS VAN  50 m²
Begane grond: 50 m² (5 m x 10 m). Verdiepingshoogte is circa 4.3 m tot de verdiepingsvloer (optioneel). Standaard met overheaddeur van 3.25 m breed en 4 m hoog. De units zijn steeds met 50 m² uit te breiden. Koppelen van units is mogelijk. Tussenwanden kunnen dan eventueel vervallen.

Optionele verdiepingsvloer: 50 m² (5 m x 10 m) in te richten als bijvoorbeeld kantoor of magazijn, etc. Verdiepingshoogte circa 2.8 m.

Prijzen (tussen)units 50 m² vanaf € 65.000,- exclusief BTW, vrij op naam (exclusief notariskosten en eventuele overige bijkomende kosten). Prijzen (hoek)units 50 m² vanaf € 70.000,- exclusief BTW, vrij op naam (exclusief notariskosten en eventuele overige bijkomende kosten).

DE BEDRIJFSUNITS WORDEN STANDAARD AL VOORZIEN VAN:
- Geïsoleerde overheaddeur van overheaddeur van 3.5 m breed en 4 m hoog.
- 2x rioolaansluiting voor toilet en keuken.
- Meterkast met stroomaansluiting; mogelijkheid van krachtstroom.
- Gevlinderde betonvloer.
- Geheel geïsoleerd.
- Onderhoudsvriendelijke gevelbekleding.
- Volledig bestraat gemeenschappelijk buitenterrein.

MEERWERKOPTIES:
- Elektrische overheaddeur.
- Verdiepingsvloer.
- Trap (staal of hout) naar verdiepingsvloer.
- Toilet.
- Keuken.

Projectnotaris - Notariaat de Poel Hoogezand
Verwachte start bouw medio juli 2022
Verwachte oplevering 4e kwartaal 2022

Bij interesse stuur ons graag een mail met uw gegevens en dan wordt er contact met u opgenomen.

Op dit moment worden door Flexbouw Bedrijfsunits B.V. ook bedrijfs-/kantoorunits ontwikkeld in Veendam, Stadskanaal en Zuidbroek. Informeer bij het makelaarskantoor naar de mogelijkheden. Flexbouw Bedrijfsunits B.V. is een initiatief van Immovest Emsland Entwicklung. Flexbouw is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleinschalige bedrijfsverzamelgebouwen op goed gelegen industrieterreinen met goede voorzieningen en uitvalswegen. De focus licht op flexibiliteit en duurzaamheid. Daardoor is het mogelijk om meerdere units te koppelen en al dan niet scheidingswanden te laten vervallen of toe te voegen. In veel gevallen kunnen verdiepingsvloeren worden aangebracht waardoor op de verdieping de mogelijkheid bestaat om bijvoorbeeld een kantoor in te richten. Op korte termijn zullen deze bedrijfs-/kantoorunits ook in Duitsland ontwikkeld worden. Informeer bij ons naar de beschikbaarheid van de units, diverse units zijn inmiddels al verkocht (in geel aangegeven op de plattegrond)

DISCLAIMER:
Voorgenomen gebruik is altijd eigen verantwoordelijkheid koper/gebruiker. Gebruik dient te vallen in wat het desbetreffende bestemmingsplan ter plaatse toe laat en toe staat. De opgegeven maatvoering kan in de praktijk altijd afwijken. Aan de inhoud van deze informatie en eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Er is pas sprake van een overeenkomst na ondertekening van de koop/aanneemovereenkomst door beide partijen (Schriftelijkheidsvereiste van toepassing verklaart).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 65.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Bedrijfshal oppervlak
50 m²
Vrije hoogte
7,5 m
Vrije overspanning
5 m
Perceel
6.390 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg West

€ 65.000 v.o.n.