De Vosholen 9611 TE Sappemeer

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

De locatie

Namens onze opdrachtgever bieden wij een bedrijfsperceel aan, gelegen aan De Vosholen in Sappemeer. Het betreft een onbebouwd perceel met een totale oppervlakte van 15.772 m² op bedrijventerrein Sappemeer-Oost. Met een bebouwingspercentage van 70% betekent het dat hier bijna 11.000 m² kan worden bebouwd.
De opdrachtgever is een ontwikkelende belegger en is bereid op verzoek van een geïnteresseerde een build-to-suit ontwikkeling te realiseren, waarbij met de specifieke wensen en eisen van de gebruiker rekening kan worden gehouden bij de realisatie van het gebouw. Het terrein kan desgewenst ook in huidige onbebouwde staat worden gehuurd, eventueel voorzien van verharding.

De bestemming van de locatie is ‘Industriële bedrijven’,. Er is geen maximale bedrijfscategorie voorgeschreven, waardoor deze locatie unieke gebruiksmogelijkheden kent voor bijvoorbeeld gebruikers in de zware industrie, logistiek, energie en biotechnologie. Belangrijke bedrijven in de omgeving zijn papier- en kartonfabriek Eska Graphic Board, Wagenborg Nedlift, Nijburg Industry Group, Kikkoman Foods Europe en sociaal werkvoorzieningschap BWRI.
In overleg bestaat de mogelijkheid om meer vierkante meters af te nemen, door de kavel aan de overzijde van de weg (eveneens in eigendom bij opdrachtgever) bij deze locatie te betrekken. Ook is deelverhuur mogelijk vanaf ca. 2.500 m².
Gezien de uitgebreide mogelijkheden treedt de eigenaar graag met geïnteresseerde partijen in gesprek om de wederzijdse mogelijkheden te bespreken.

Sappemeer

Het perceel is gelegen op het bedrijventerrein aan de oostzijde van Sappemeer, vlakbij de op- en afrit van de Rijksweg A7. De A7 is de belangrijkste verbindingsweg van Noord-Nederland. Deze weg verbindt de Randstad met belangrijke plaatsen in Noord-Nederland zoals Heerenveen, Drachten, Groningen, Sappemeer, Eemshaven en Chemiepark Delfzijl. Tevens verbindt deze weg Groningen met Duitsland, wat vanaf Sappemeer binnen 25
minuten te bereiken is.
De directe omgeving van Sappemeer zit reeds enkele jaren enorm in de lift. Op de bedrijventerreinen rondom Sappemeer zijn in de afgelopen jaren vrijwel alle beschikbare kavels verkocht aan gebruikers, wat resulteert in zeer interessante ontwikkelingen in de regio. Zo wordt er onder andere een stikstoffabriek ontwikkeld in Zuidbroek, een isotopenfabriek in Veendam en wordt ‘s werelds grootste waterstof-productielocatie in de Waddenzee
ontwikkeld. Verder zijn in de Eemshaven onlangs meerdere internationale grote bedrijven gehuisvest, maar
ook het Chemiepark in Delfzijl is momenteel enorm in trek.
Om het gebied nog beter te ontsluiten zijn er plannen geformeerd voor het realiseren van de
Wunderline, een treinverbinding tussen Groningen en Bremen. Dit traject zal naar verwachting
in 2030 gereed zijn. De spoorlijn loopt direct langs het perceel aan De Vosholen.

Kadastrale gemeente Sappemeer
Sectie G
Perceelnummer 2198
Perceelgrootte 15.772 m²

Eigendom grond
Volledig eigendom

Bestemming
Industriële Bedrijven (geen maximale bedrijfscategorie)

Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Sappemeer-Oost’ uit 1969. De aangewezen enkelbestemming is ‘Industriële bedrijven’. Het bestemmingsplan schrijft geen maximale bedrijfscategorie voor. De maximale bouwhoogte is 15 -20 meter (bouwhoogte voor een silo zelfs 40 meter) en het maximale bebouwingspercentage is 70% (circa 10.969 m²).
Voor meer informatie zie:

Prijsspecificaties

Optie 1:
Build-to-suit verhuur:
In overleg en afhankelijk van de door huurder aan te geven wensen en eisen.

Optie 2:
Verhuur van het perceel in huidige staat:
Huurprijs EUR 9,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Optie 3:
Verkoop:
Opdrachtgever is een ontwikkelende belegger en heeft een sterke voorkeur voor verhuur. Echter, in nader overleg zou koop tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Huurperiode
10 jaar

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-huurovereenkomst

Leveringsdatum
Per direct beschikbaar

Rechten
Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten of een bindend contract worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
11.000 m²
Bedrijfshal oppervlak
11.000 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Vosholen

Huurprijs op aanvraag