Industriestraat 5 6135 KE Sittard

€ 5.000 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Representatieve bedrijfsruimte langs de doorgaande weg in Sittard, bestaande uit ca. 1.597 m² bedrijfsruimte met 2 loadingdocks en 3 overheadpoorten. De ruimte beschikt over voldoende buitenterrein aan de voorzijde van het pand.

LOCATIE
Het object is gelegen op het goed bereikbare industrieterrein Bergerweg aan de rondweg van Sittard. De gevestigde MKB bedrijven hebben inmiddels allen een make-over ondergaan. Dit in combinatie met het vele groen, maakt het industrieterrein tot een uitermate prettige werkomgeving.
De Industriestraat is tevens een bekende en vooral levendige straat waar de consument doelgericht en graag komt vanwege diversiteit aan grootschalige retailzaken met parkeermogelijkheden voor de deur. Winkels als LIDL en Jan Linders en zaken als Berden Meubels, 3K Keukens, Niebo Portable Kitchens en Subway, Volkswagen en Audi Wealer, Toyota en Citroën, Peugeot Welling liggen op steenworp afstand.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming gemengd' voor deze locatie. Het is toegestaan om detailhandel in de volgende branches te doen:
- brand- en explosiegevaarlijke goederen;
- auto’s, motoren, scooters en bromfietsen;
- boten, caravans en tenten;
- grove bouwmaterialen;
- landbouwwerktuigen;
- keukens, tegels en sanitair;
- zonwering, deuren en ramen.
Verder mogen bedrijven zich vestigen van categorie 1, 2, 3.1 en 3.2. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar en
Het object is optimaal per auto bereikbaar vanwege de direct nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. De recent geopende snelweg vanuit Sittard direct richting de 46 in Duitsland, geeft nu ook een uiterst snelle toegang tot het Duitse wegennet. Maastricht-Aachen Airport (MAA), Eindhoven airport maar ook Düsseldorf Flughafen liggen op korte afstand. Op ca. 10 loop minuten bevindt zich het NS-Station.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is verdeeld in twee ruimtes met een grootte van ca. 472 m² en ca. 1.125 m². De kleinere loods heeft 2 loadingdocks ter beschikking voor het laden en lossen van goederen met een breedte van 10 meter. Bij de loadingdocks zijn 2 overheadpoorten (3,0m x 3,5m en 4,0m x 4,0m), verder heeft de grotere loodsruimte ook een overheadpoort (4,0m x 4,0m). De vrije hoogte van de ruimte is ca. 5,00 meter. Beide ruimtes zijn uitgerust met een verdiepingsvloer (mezanine) welke samen ca. 750 m² groot zijn.

OPLEVERNIVEAU BEDRIJFSRUIMTE
• Betonvloer
• Overheadpoorten
• Lichtstraten
• Gasheaters
• Krachtstroom

BUITENTERREIN
Aan de voorzijde van het pand is ca. 500 m² beklinkerd buitenterrein beschikbaar. Dit wordt gebruikt t.b.v. parkeren, maar er kan met enkele aanpassingen de functie opslag aan worden toegevoegd.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.000 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.597 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.597 m²
Vrije hoogte
5 m
Perceel
6.000 m² (in units vanaf 1.597 m²)

Indeling

Voorzieningen
Toilet, heater, betonvloer, krachtstroom, overheaddeuren, loading docks en lichtstraten

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten, Sittard

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industriestraat 5

€ 5.000 /mnd