Lovensekanaaldijk 88 01 5015 AK Tilburg

€ 185 /mnd

Omschrijving

Opslagruimte kopen of huren in Tilburg krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Bedrijventerrein Loven, Lovense Kanaaldijk, Tilburg

Het perceel is gelegen aan het Wilhelmina kanaal aan de Lovense Kanaaldijk. Het kavel is gesitueerd langs de Bosscheweg met snelle toegang tot de Ringbanen, Randwegen en A58 en N65 en op korte afstand van het centrum.
Tilburg ligt met 215.000 inwoners centraal in het hart van “Brabantstad” tussen Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Heeft u interesse in een garage- / bedrijfsbox van Boxcomplex in Tilburg?

Boxcomplex biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag en als bedrijfsruimte, bovendien zijn garageboxen een gunstig beleggingsobject met een mooi rendement. De garageboxen in fase 1 zijn te koop, of te huur waarbij de oplevering voorlopig is gepland in het 3e kwartaal van 2018. Voor meer informatie bel ons of laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

Prijzen garageboxen Tilburg

BOXCOMPLEX PARKEERPLAATS

2,4m. x 5m. of 6m.

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 40 p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3

3 m. x 7 m. x 3 m.

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 235,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2

3 m. x 6 m. x 2,5 m.

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 185,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3D

2x3 m. x 7 x 3 m.

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 489,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2D

2x3 m. x 6 x 2,5 m.

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 359,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3DD

3x3 m. x 7 x 3 m.

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 625,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 2H3

3 m. x 6 m. x 3 m.

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 199,- p.m.

Hoogwaardige opslagruimte

Een garagebox van Boxcomplex Tilburg is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en 4 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De garageboxen zijn uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, internetaansluiting, water, verwarming of een vloercoating.

Afmetingen

Het terrein van Boxcomplex in Tilburg bestaat uit 72 garageboxen (fase 1) die overzichtelijk zijn opgesteld. Momenteel is er keuze uit vier typen opslagruimte van 18 m2 tot 42 m2. De hoogte bedraagt 2,50 meter of 3 meter. Elke box is 3 meter breed.

Koop

U koopt de grond voor de bedrijfsruimte bij de notaris. Vervolgens betaalt u de bouw van de boxen in 2 latere termijnen. Dit naast de eenmalige toetredingskosten van de Vereniging van Eigenaren, waar u deel van uit gaat maken. De VVE verzorgt het beheer en onderhoud van het complex, samen met een huismeester die hiervoor wordt aangesteld. U hoeft dus weinig extra te doen voor uw aankoop of belegging. Een garagebox kopen, en hiervoor een hypotheek afsluiten, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Huur

De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Belegging

U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etc. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Deze garageboxen worden aangeboden middels een DEELDIENST. Voor meer informatie over deze garageboxen verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 185 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
18 m²
Bedrijfshal oppervlak
18 m²
Perceel
5.830 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren en krachtstroom

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lovensekanaaldijk 88 01

€ 185 /mnd