Beneluxweg 216 A1 9636 HV Zuidbroek

€ 24.900 v.o.n.

Omschrijving

Op 15 minuten afstand van Groningen-Centrum wordt op de "Gouden Driehoek" Opslagboxen Zuidbroek ontwikkeld. Een multifunctioneel en duurzaam complex met opslagboxen voor particulieren en kleinschalige bedrijfsunits voor ondernemers. Opslagboxen Zuidbroek bestaat uit 99 opslagboxen en bedrijfsunits van circa 18 m² en circa 32 m² verdeeld over drie gebouwen. Beneluxweg 216, 9636 HV units A1 tm C26

Multifunctioneel te gebruiken voor zzp’ers, mkb’ers, hobbyisten en particulieren. Ook voor beleggers is een investering in één of meer opslagboxen een aantrekkelijke optie.

Opslagboxen Zuidbroek wordt een multifunctioneel bedrijfspark: duurzaam, veilig en goed bereikbaar. Het project is 24/7 toegankelijk. De veiligheid krijgt er veel aandacht: het gebouw is voorzien van camerabewaking over het gehele terrein.

Dankzij een actief parkmanagement blijft de uitstraling van het complex ook in de toekomst hoogwaardig. Het complex zal gefaseerd worden opgeleverd, waarbij in totaal twee verschillende types worden gerealiseerd. De types zijn als volgt:

TYPE UNITS EN PRIJZEN
- Type A oppervlakte: circa 18 m² (6m diep x 3m breed x 4m hoog) Koopsom: € 24.900,- V.O.N. excl. BTW
- Type B oppervlakte: circa 32 m² (8m diep x 4m breed x 4m hoog) Koopsom: € 44.500,- V.O.N. excl. BTW

FACILITEITEN EN VOORZIENINGEN
- Elke box heeft een eigen postadres
- Elke box is voorzien van eigen elektra tussenmeter en 4 wcd's (16A - 230 volt)
- Camerabeveiliging
- Vloerbelasting 350 kg/m2 per box -
- Handbediende sectionaal overheaddeur (elektrisch optioneel);
- Inrijhoogte: 270 cm kleine units
- Inrijhoogte: 370 cm grote units
- Inrijbreedte: 250 cm kleine units
- Inrijbreedte: 350 cm grote units
- Afgesloten technische ruimte en gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen

De opslagboxen zijn uitstekend geschikt voor zakelijk en particulier gebruik. Deze units hebben grotere binnenmaten, waardoor deze units breed inzetbaar zijn als opslagruimte voor gereedschap en materialen, als werkruimte of als opslag- en verpakkingsruimte voor een webshop. Ook zijn het ideale stallingsruimten voor bijvoorbeeld een exclusieve of klassieke auto, een camper, aanhangers, uw boot of huisraad.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein De Gouden Driehoek ligt in de gemeente Midden Groningen. Het bedrijventerrein wordt omgeven door de A7 van Groningen naar Winschoten en de N33 van de Eemshaven naar Assen.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Als koper wordt u van rechtswege lid van de nog op te richten “Vereniging van Eigenaars Opslagboxen Zuidbroek.

BESCHIKBAARHEID
Het project bestaat uit drie fases. Naar verwachting worden deze tegelijkertijd gerealiseerd. De verwachting is dat einde Q4 2023 de eerste boxen opgeleverd kunnen worden.

KOPERSINFORMATIE
Metrages
Genoemde metrages in de projectinformatie betreffen buitenmaten.

Apartementsrechten
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welke eigendom geeft in naar rato onverdeeld aandeel van het geheel, met een uitsluitend gebruik van de gekochte unit(s).

Voorbehoud
De informatievoorziening, verkoop en realisatie is onder voorbehoud van het verkrijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning van de Gemeente Midden Groningen voor de realisatie van het complex.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend (disclaimer).

PROJECTNOTARIS
Notariaat de Poel Hoogezand

Bij interesse stuur ons graag een mail met uw gegevens en dan wordt er contact met u opgenomen!

Flexbouw Bedrijfsunits B.V. realiseert op diverse locaties in Noord-Nederland functionele en duurzame bedrijfs-/kantoorunits. Afhankelijk van de bestemming in de desbetreffende gemeente zijn de units geschikt voor een brede en gevarieerde doelgroep. Op dit moment worden door Flexbouw Bedrijfsunits B.V. ook bedrijfs-/kantoorunits ontwikkeld in Veendam, Stadskanaal en Oude Pekela. Informeer bij het makelaarskantoor naar de mogelijkheden. Flexbouw Bedrijfsunits B.V. is een initiatief van Immovest Emsland Entwicklung. Flexbouw is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleinschalige bedrijfsverzamelgebouwen op goed gelegen industrieterreinen met goede voorzieningen en uitvalswegen. De focus licht op flexibiliteit en duurzaamheid. Daardoor is het mogelijk om meerdere units te koppelen en al dan niet scheidingswanden te laten vervallen of toe te voegen. In veel gevallen kunnen verdiepingsvloeren worden aangebracht waardoor op de verdieping de mogelijkheid bestaat om bijvoorbeeld een kantoor in te richten. Op korte termijn zullen deze bedrijfs-/kantoorunits ook in Duitsland ontwikkeld worden. Informeer bij ons naar de beschikbaarheid van de units, diverse units zijn inmiddels al verkocht.

DISCLAIMER:
Voorgenomen gebruik is altijd eigen verantwoordelijkheid koper/gebruiker. Gebruik dient te vallen in wat het desbetreffende bestemmingsplan ter plaatse toe laat en toe staat. De opgegeven maatvoering kan in de praktijk altijd afwijken. Alle opgegeven maten zijn circa maten. Aan de inhoud van deze informatie, impressies en eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Er is pas sprake van een overeenkomst na ondertekening van de koop/aanneemovereenkomst door beide partijen (Schriftelijkheidsvereiste van toepassing verklaart).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 24.900 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
32 m² (in units vanaf 18 m²)
Bedrijfshal oppervlak
32 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
3 m
Draagvermogen
350 kg/m²
Perceel
5.220 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Bedrijventerrein Gouden Driehoek, Zuidbroek

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beneluxweg 216 A1

€ 24.900 v.o.n.