Geerweg 7 6135 KB Sittard

€ 895.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT
Ca. 1.175 m² kantoorruimte verdeeld in ca. 500 m² kantoor-, en overige ruimte op de begane grond, ca. 300 m² kantoor- en overige ruimte op de eerste verdieping, ca. 150 m² kantoor- en overige ruimte op de tweede verdieping en ca. 110 m² opslagruimte in het souterrain. In het pand zijn de bedrijven Huijs Psychologen, Zorgverlening PGZ en Ra Infra gevestigd.

JAARLIJKSE HUURSTROOM
€ 77.370,72 excl. btw.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan "kantorenpark Station Sittard", vastgesteld op 12-09-2013, bestemd als "gemengd". Binnen deze bestemming is het mogelijk om kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie en informatie te huisvesten. Ook instellingen en voorzieningen op medisch, sociaal-cultureel, educatief of religieus gebied dan wel op het gebied van openbaar bestuur en dienstverlenende bedrijven/zakelijke dienstverlening vallen binnen de bestemming. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingplan, ga naar

BEREIKBAARHEID
Stationslocatie, gesitueerd direct aan de achterzijde van het centraal station van Sittard. Hier is eveneens een groot busstation gelegen. Vliegveld Maastricht Aachen Airport is op ca. 15 autominuten bereikbaar. De Geerweg grenst aan de Bergerweg, dé aanvoerroute richting de binnenstad van Sittard vanaf de A2. De Bergerweg loopt over in de N294, vanuit waar de A2/E25 bereikbaar is. Knooppunt Kerensheide ligt op ca. 5 autominuten van deze locatie. Steden als Heerlen, Maastricht en Roermond zijn allen vanuit deze locatie binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook is het Belgische- en Duitse achterland snel bereikbaar vanuit Sittard.

BEGANE GROND
Entree met draaideur naar ontvangsthal met receptiebalie, situering van de meterkast, alarm- en brandmeldinstallatie en royaal opgezet trappenhuis. De ca. 500 m² kantoorruimte is gelegen rondom en aan de achterzijde van het trappenhuis.

EERSTE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit de ontvangsthal bereikbare verdiepingsvloer met ca. 300 m², onderverdeeld in diverse kantoorruimtes variërend van ca. 18 m² tot ca. 31 m² waarvan 1 kantoor toegang verschaft tot een naastgelegen kantoor.

TWEEDE VERDIEPING
Middels trapopgang vanuit de eerste verdieping bereikbare verdiepingsvloer met ca. 165 m² kantoorruimte, onderverdeeld in kantoorruimte 1 met vaste kastenwand en kantoorruimte 2 (beiden ca. 20 m²). Er bevinden zich twee bergingen, resp. ca. 8 m² en ca. 16 m².

VOORZIENINGEN
In het gebouw zijn de volgende voorzieningen aanwezig:
- verwarming, middels CV;
- keukenblok voorzien van vaatwasser en koelkast;
- mechanische ventilatie;
- alarminstallatie;
- wandgoten t.b.v. data/telecombekabeling;
- voorzieningen t.b.v. brandveiligheid (brandhaspels, brandblussers, nooduitgangen en rookmelders);
- airconditioning (per ruimte regelbaar).

PARKEERVOORZIENINGEN
Ca. 22 parkeerplekken waarvan er 19 aan de achterzijde van het pand gesitueerd zijn. Aan de overzijde is een P&R-terrein van de NS, waar tegen betaling geparkeerd kan worden.

AANVAARDING
In overleg.

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Belegging
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
1.175 m²
Perceel
1.748 m²

Energie

Energielabel
C 1,19

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m en winkel op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Huurders
3 huurders

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geerweg 7

€ 895.000 k.k.