Bedrijvenpark A1 ** 7418 Deventer

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Kwaliteit, bereikbaarheid en energie, dat zijn de kernwaarden van het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein in Deventer. A1 bedrijvenpark ligt pal aan de A1. Het hoogwaardige en ruim opgezette bedrijventerrein telt circa 56 ha netto uitgeefbare grond, waarvan nog circa 30 hectare beschikbaar is. Met een slim decentraal energienetwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame bronnen zoals zon, wind en biomassa wordt er gestreefd naar een energieneutraal park.

OPPERVLAKTE
De totale netto uitgeefbare grond bedraagt circa 56 hectare waarvan ongeveer de helft (het oostelijk deel) als eerste wordt uitgegeven. Er is momenteel nog circa 30 hectare uitgeefbare grond beschikbaar. De hoofdstructuur van het park is opgesteld maar de verkaveling is flexibel. Op basis van de wensen wordt er maatwerk geleverd. Kavels zijn te koop vanaf 1.000 m² tot 100.000 m² of meer.

BEREIKBAARHEID
Door de ligging direct aan de A1 (Amsterdam – Hengelo) en op circa 10 autominuten van het knooppunt met de A50 (Eindhoven – Emmeloord) is het bedrijventerrein uitstekend te bereiken. De infrastructuur voor het eerste gedeelte (oostelijk) is aangelegd evenals de tunnel onder het spoortracé Deventer - Zutphen. De tunnel zorgt voor een directe ontsluiting tot de toe- en afrit van de A1 afrit 24. Vanaf het bedrijvenpark is de stad goed bereikbaar. In circa 10 minuten bent u in het centrum van Deventer

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan A1 Bedrijvenpark heeft de bestemming bedrijventerrein en laat bedrijven toe tot en met categorie 3.2. Een aantal locaties op het terrein zijn middels functieaanduiding tevens bestemd voor; specifieke vorm van bedrijventerrein - distributie- en opslagbedrijf en/of specifieke vorm van bedrijventerrein - facilitaire voorzieningen. Conform het bestemmingsplan is er een bebouwingspercentage toegestaan van maximaal 75% en minimaal 50%. De maximale bouwhoogte is per zone verschillend. Aan de zuidzijde is de maximale bouwhoogte 8 meter en aan de noordzijde maximaal 20 meter, met uitschieters tot 30 meter. De vrijstellingsmogelijkheid is 10 procent.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
30 m

Oppervlakten

Oppervlakte
490.000 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Perceel
490.000 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bedrijvenpark A1 **

Prijs op aanvraag