Ecopark 8305 BJ Emmeloord

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Uitgebreide omschrijving
EcoPark; veel meer voor hetzelfde geld! Groen en waterrijk. Fraai gelegen aan de Zwolse Vaart. Dicht bij het centrum van Emmeloord én de uitvalswegen. Het is er niet alleen aangenaam werken maar naast de bedrijfskavels zijn er ook kavels waar je bij het bedrijf kan wonen! Dat is wat EcoPark Emmeloord als bedrijventerrein zo bijzonder maakt.

Bijzonderheden
Meer voor hetzelfde geld!!!!

35% Grond gratis!
Anders dan bij andere bedrijventerreinen wordt slechts 55% van de totale oppervlakte van het Ecopark verkocht als bouwkavels. Op andere bedrijventerreinen is dit al gauw 90%. De overige 35% wordt door ons ingericht met onder andere waterpartijen, bosranden en parkeerplaatsen. Dit wordt overgedragen aan de Vereniging van Eigenaren waar u als koper van een kavel een evenredig aandeel in krijgt. De prijzen van de grond zijn gelijk aan traditionele bedrijventerreinen en daarom is Ecopark samen met alle andere voordelen voor u de meest voordelige keuze!

Open en overzichtelijk
Aan bouwkavels wordt 64.820 m2 verkocht. Dit is 55,2% van het Ecopark. Hierop kunnen totaal 41 kavels worden uitgegeven ten behoeve van bedrijfsgebouwen en waar mogelijk woningen. Dit percentage van 55% staat dus garant voor een open en, door zijn indeling, overzichtelijk bedrijventerrein. Dit alles voor m2-prijzen die gelijk zijn aan traditionele bedrijventerreinen.

De ligging van EcoPark
Emmeloord is uitermate gunstig. Voor diegenen die op het park wonen: het centrum van Emmeloord ligt op ruim 500 meter! En voor diegenen die het land in moeten: binnen twee kilometer is er de aansluiting op de snelweg A6 en autoweg N50. Binnen een uur bent u in Groningen, Amsterdam of Arnhem. De Marknesserweg is de directe aansluiting naar het oosten, richting Steenwijk en Meppel. Al deze gunstige factoren bij elkaar geven onmiskenbaar een extra dimensie aan uw wonen en werken. Ecopark, een duurzaam bedrijvenpark met de uitstraling van een moderne woonwijk.

Duurzaam
Er is op het EcoPark Emmeloord meer dan gemiddeld aandacht voor duurzaamheid. Om de hoogstaande kwaliteit van het water te waarborgen wordt het gezuiverd door helofytenfilters. Zowel het inkomende water als het hemelwater komt hierin terecht. Ook worden met de zon meedraaiende zonnecollectoren in de openbare ruimte geplaatst. Dit unieke systeem voorziet de gemeenschappelijke verlichting en het watersysteem van stroom. De integrale benadering van duurzaamheid heeft ervoor gezorgd dat de Stichting Duurzaam Flevoland en Provincie Flevoland EcoPark Emmeloord het predikaat duurzaam hebben gegeven, als enige bedrijvenpark in Flevoland.

Parkmanagement
Duurzaam is ook het parkmanagement dat wordt aangestuurd door de Vereniging van Eigenaren. Op basis van een doordacht beheerplan zorgt het parkmanagement onder meer voor beveiliging en het onderhoud van het groen. Een garantie dat EcoPark Emmeloord zijn bijzondere uitstraling behoudt.

Slingeren
De stedenbouwkundige en landschappelijke vormgeving is ook al zo buitengewoon. Vanaf de Marknesserweg slingert de ontsluitingsweg zich speels door het EcoPark, richting het bestaande bedrijventerrein De Munt-Zuid. Naast de weg stroomt een brede watergang soepel mee. Aan beide zijden van de weg bevinden zich de kavels, variërend in grootte.Elk hofje heeft zijn eigen oprit en is door een watergang en een groenstrook gescheiden van de buurman. Het zijn de hofjes die van EcoPark Emmeloord zo'n aangename woon-werk-omgeving maken. Aan de kant van de Marknesserweg liggen de wat grotere bedrijfskavels en aan de Zwolse Vaart de woon-werk-kavels. Je kunt er ver weg kijken over het water en het weidse polderlandschap. De seizoenen trekken er nadrukkelijk aan je voorbij.

Feiten en cijfers
Initiatiefnemer: BGM Projectontwikkeling
Totale grootte: 120.461 m2
Totaal aantal kavels: 41

Kavelprijzen:
Vanaf 95.000 euro voor bedrijfskavel
Vanaf 100.000 euro voor woon werkkavels

Voor overige informatie

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
0 m

Oppervlakten

Oppervlakte
90.000 m² (in units vanaf 1 m²)
Perceel
90.000 m²

Omgeving

Emmeloord-Bedrijventerrein de Munt, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ecopark

Prijs op aanvraag