Industrieweg 4561 Hulst

€ 480.000 k.k.

Omschrijving

ca 3.500 m² bedrijfsgrond op zichtlocatie met uitstekende bereikbaarheid!
Net buiten het centrum gelegen aan de rijksweg N-290 op nog geen 10 minuten van de expresweg.

Omschrijving:
Het betreft een perceel bedrijfsgrond bestemd voor snack-corner, winkel (maximum 50 m2) en/of horeca. Eventuele andere invullingen in overleg met gemeente en eigenaar.

Op het naast gelegen perceel is recent een tankstation gevestigd. In de directe omgeving zijn kantoren en winkels (waaronder Morres Wonen) gelegen. Aan de andere zijde van de rijksweg bevindt zich het bedrijventerrein Hogeweg van de gemeente Hulst.

Bijzonderheden:
Hulst, het meest Vlaamse Stadje van Nederland, is voorzien van veel historische monumenten. Naast de bekende winkelketens zijn er ook tal van speciaalzaken. Daarnaast komt u in Hulst vele verassende restaurants tegen.

Goede bereikbaarheid vanuit de regio en België. Gemeente Hulst heeft 27.287 inwoners en 45.000 bezoekers per week, waarvan 60% uit België. Er is voldoende parkeergelegenheid, in de binnenstad betaald en gratis daar buiten. Hier kunt u grenzeloos shoppen, culinair genieten en historie snuiven.

Bereikbaarheid van de Hogeweg is uniek door de vele invalswegen vanuit Nederland en België. 6 km van de Belgische grens, 50 km van Antwerpen en 20 km naar de Westerscheldetunnel in Terneuzen. Op steenworp afstand van het Bourgondische stadscentrum van Hulst, wat naast een ruim horeca aanbod ook veel winkel mogelijkheden biedt.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 480.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
7.130 m²
Perceel
7.130 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg

€ 480.000 k.k.