Stationsweg 5807 AC Oostrum

€ 155 k.k.

Omschrijving

BEDRIJFSWONINGEN
Groen Licht voor businesspark De Hulst, kavel 12. KAVEL IS BOUWRIJP

De bedrijfskavels binnen businesspark De Hulst aan de Loek Nelissenstraat in Venray zijn inmiddels bebouwd of in aanbouw. Aan de stationsweg is nog 1 bedrijfskavel beschikbaar. De vergunningen zijn verleend en de laatste kopers zijn bezig met de voorbereiding van de bouwplannen. Het gebied bestaat uit circa 42.600 m2, opgedeeld in 30 bedrijfskavels/-objecten en een garagebox park.

Bijzonder is dat langs de Stationsweg vijf zo geheten woon-/werkkavels mogen worden gerealiseerd en nog 1 bedrijfskavel beschikbaar is

“Daar komt ruimte voor ondernemers die hun woning willen koppelen aan hun bedrijf”, weet makelaar Carel Fijen van Boek & Offermans Makelaars.

De ontwikkeling van het voormalige terrein van bouwbedrijf Nelissen van Egteren is in nauw overleg met de gemeente Venray tot stand gekomen, legt Fijen uit. “Dan heb je het bijvoorbeeld over de vormgeving en juiste indeling van de kavels. Met de verkaveling hebben we ingespeeld op een behoefte die in Venray en omgeving aanwezig was. Met name het midden- en kleinbedrijf is momenteel op zoek naar makkelijk bereikbare bedrijfsruimte tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Op korte termijn zullen de laatste bouwactiviteiten aan de Loek Nelissenstraat starten en kun je spreken van een succesvolle invulling.”

Wij zijn geruime tijd in overleg geweest met de gemeente over de bouw van particuliere woningen hetgeen een wens was van de eigenaar, de dorpsraad en de aanwonende particulieren. Uiteindelijk blijkt, als gevolg van regelgeving, dat dit idee niet haalbaar is.
In het afgelopen traject heeft de eigenaar contact gezocht met een architect die woningtypes heeft ontwikkeld die prima passen in de beeldvorming van de gemeente en horen bij het comfort van de toekomstige bewoners. Geïnteresseerden kunnen wij in contact brengen met de architect om met hem de tekeningen voor de vergunningaanvraag te doorlopen.

Bestemmingsplan
Volgens het goedgekeurde bestemmingsplan komen bedrijven in de categorie 1 tot 3 in aanmerking voor vestiging op Businesspark De Hulst. De bouwhoogte is maximaal 12 m en het bouwvolume van de kavel bevat 60%. Een en ander treft u aan op de website NL.IMRO.0984.BP11017).

Stationsweg 92 = kavel 12, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.693 m²
Stationsweg 92A = kavel 13, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.018 m²
Stationsweg 94 = kavel 14, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.000 m²
Stationsweg 94A = kavel 17, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.008 m²
Stationsweg 96 = kavel 18, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.660 m²

Voor meer informatie over het project neem contact op met Carel Fijen via e-mail of telefonisch via 0478-636922.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 155 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
12 m

Oppervlakten

Oppervlakte
9.063 m²
Perceel
9.063 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationsweg

€ 155 k.k.