• Onder optie

Vaccaweg 4751 GZ Oud Gastel

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Op het nieuw te ontwikkelen kleinschalig bedrijvenpark Klaverweide, worden diverse bedrijfskavels te koop aan geboden. Klaverweide is een optimaal bereikbaar en duurzaam bedrijvenpark gelegen in Oud Gastel. Het park bestaat uit vijf hectare grond bestemd voor inspirerende werklocaties. De optimale ontsluiting naar de Rijksweg A17 en de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen, maken Klaverweide tot een zeer goed bereikbare locatie.

Bedrijvenpark Klaverweide is bestemd voor verschillende soorten bedrijven. Het park heeft nog een aantal royale bedrijfskavels beschikbaar. Zo zijn er ruime bouwkavels die perfect in het zicht liggen. En is er een groot perceel aan de rand van het park om naar eigen wens in te vullen.

Locatie
De centrale ligging in het hart van de Benelux, tussen de Randstad agglomeratie, de Vlaamse Ruit en het Duitse Ruhrgebied maakt West-Brabant tot een zeer aantrekkelijke vestigingsregio. De wereldhavens Rotterdam en Antwerpen bevinden zich op korte afstand en ook de internationale luchthavens in Amsterdam en Brussel zijn binnen één uur te bereiken. Daarnaast zijn de luchthavens van Rotterdam, Eindhoven, Halderberge (zakelijk verkeer vanaf vliegveld Seppe) en Antwerpen gelegen in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Klaverweide alsmede het bedrijfsobject in het bijzonder zijn gesitueerd nabij de op- en afrit van de Rijksweg A17 (Roosendaal-Moerdijk). Rijksweg A17 staat in verbinding met de overige Rijkswegen A16, A58 en A59. Niet alleen zorgt de unieke zichtlocatie aan de N268 voor een goede exposure, maar komt dit ook de bereikbaarheid ten goede.

Vloeroppervlakte
De totale oppervlakte van diverse bouwkavels bedraagt circa 13.179 m².
Verkoop bouwkavel vanaf circa 2.080 m² is mogelijk.
Kavel Metrage (in m²) Status
Kavel A1 Ca. 2.080
Kavel A2 Ca. 3.270
Kavel B Ca. 6.840 VERKOCHT
Kavel C1 Ca. 4.466
Kavel C2 Ca. 3.363

Kavel A: twee kavels van circa 2.025 m² en circa 3.270 m² (bestaand kantoorobject). Het is mogelijk om deze twee kavels samen te voegen tot een kavel van circa 5.350 m².

Kavel C: twee kavels van circa 4.466 m² en circa 3.363 m². Het is mogelijk om deze twee kavels samen te voegen tot een kavel van circa 7.829 m².

Parkeren
Parkeren op eigen terrein.

Koopprijs
Kavel A: EUR 130,- per m² k.k.

Kavel C: EUR 100,- per m² k.k.

Bestemming
De locatie valt onder het bestemmingsplan "Kom Oud Gastel" met als enkelbestemming "Bedrijventerrein" en dubbelbestemming "Waarde-Archeologie historische bebouwing". Het toegestane gebruik is bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 3.2. Er geldt een maximale bebouwingspercentage van 85 procent. De maximale bouwhoogte bedraagt 8 meter.

In uitzondering op het huidige bestemmingsplan is het mogelijk om de maximale bouwhoogte te verruimen naar 12 meter.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring eigenaresse.

Meer informatie
Jeroen M.T.A. van Osch
Verlengde Poolseweg 44
4818 CL Breda
T +31 (0) 76 520 9209

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
13.179 m²
Perceel
13.179 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.