Regus Martini Paterswoldseweg 806, 9728 BM Groningen

€ 632 p/mo.
Part of building Regus Martini Regus Martini  foto

Description

Profiteer van uitstekende vervoersverbindingen in een financiële hub
Neem plaats in een moderne werkplek in het gebouw met de glazen gevel op de Paterswoldseweg 806, in een Groningse buurt die populair is bij financiële bedrijven. Dit opvallende gebouw is verbonden met de A7 en A28 en het internationale vliegveld van Groningen is slechts `15 minuten met de auto, dus woon-werkverkeer is geen enkel probleem.

In deze lichte ruimtes met kleurrijke afwerking en stijlvol meubilair kunt u op uw allerbest werken. Laat u inspireren door een bezoekje aan Wall House #2 van het Groninger Museum tijdens de lunch of maak uw hoofd leeg met een sportuurtje in de Stadjershal.

- Lift
- Vervoersaansluitingen
- Vergaderruimtes
- Parkeren
- Verhoogde vloeren
- Verlaagde plafonds
- Verkoopautomaten

Regus

Regus helpt bedrijven al meer dan 30 jaar om de perfecte werkplek voor hun mensen te vinden en in te richten. Dankzij het uitgebreide netwerk van locaties kunnen bedrijven van alle soorten en maten op elke gewenste plek werken op de manier die voor hen handig is.

We staan op de schouders van onze mensen.

Wanneer bedrijven voor Regus kiezen, kiezen ze niet alleen voor een werkplek, maar ook voor het team van Regus. De toegewijde teams definiëren Regus: samen zorgen ze voor een vriendelijke, professionele en consistente ervaring voor onze klanten. Elke dag en op elke locatie.

Work your way.

Werken in een kantoorruimte, ruimtes voor coworking, business lounges of vergaderruimtes, zo kort of zo lang als nodig en overal ter wereld.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 632 p/mo.
Service charges
No service charges known
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
15 - 60 m²

Layout

Furnished
Unknown

Facilities & Services

Building
Air conditioning, elevator, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room
Office space
Air conditioning, built-in fittings, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Paterswoldseweg 806

€ 632 p/mo.