TOO Delftse Poort Weena 505, 3013 AL Rotterdam

€ 141 p/mo.
Part of building TOO Delftse Poort TOO Delftse Poort foto

Description

Dynamische en moderne werkomgeving
Delftse Poort is zonder twijfel één van de meest complete kantoorpanden van Rotterdam. Uitnodigend voor passanten, gastvrij voor gasten en de perfecte plek voor de moderne ondernemer, werknemer en zzp’er.

- Naast centraal station
- Fantastisch uitzicht
- Toegewijd service team
- Perfecte meeting faciliteiten

Delftse Poort is ideaal gelegen direct naast het Centraal Station in het ‘Central District’. Dit is het zakencentrum van Rotterdam en heeft een perfecte aansluiting op de ring van Rotterdam. Een strategische locatie die met de trein, bus, metro, tram, HSL, RandstadRail en de auto uitstekend te bereiken is.

The Office Operators

Vanaf onze eerste ontmoeting ervaart u een bijzondere service. The Office Operators zijn getraind en toegewijd om al onze gasten de middelen, de service en de aandacht te geven die uw werkdag én uw bedrijf tot een succes maken.

Of u nou binnenstapt voor een korte meeting of elke dag en vele jaren bij ons bent; we doen er alles aan om de best mogelijke service te verlenen.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 141 p/mo.
Service charges
No service charges known
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Office space

Surface areas

Area
8 - 10 m²

Layout

Furnished
Optional

Facilities & Services

Building
Air conditioning, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, shared meeting room, printing, LED strip lights and private meeting room
Office space
Air conditioning, built-in fittings, heating, pantry, toilet, secure access, WiFi, fiber-optic internet, LED strip lights and private meeting room

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Weena 505

€ 141 p/mo.